Ripple Fiyat Analizi : XRP İçin Konsolidasyon Bitti mi?

Toplam piyasa değerine göre en büyük 8. kripto para birimi XRP, bir süredir devam eden konsolidasyondan sonra artık önemli sinyaller vermeye ve hareket sergilemeye başladı.

XRP fiyatı özellikle son dönemde yaşanan düşüşlere karşı koyması ile ön plana çıktı ve yatırımcıların dikkatini çekti. Peki XRP fiyatı için önümüzdeki günlerde neler yaşanabilir?

XRP Fiyatı İçin Son Durum

Boğalar, düşüş trendini durdurmayı başardı ve en azından şu an için 0,75 dolar önemli bir destek olarak ön plana çıkıyor. XRP’nin 0,75 dolar desteği ile 0,89 dolar direnci arasında sıkışıp kaldığı ve konsolidasyonun burada noktalandığı görülüyor.

XRP fiyatı bunun devamında eğer destek noktasında tutunabilirse 0,89 dolar direncini zorlayabilir ve burayı kırarak 1 doları görebilir.

Perşembe günü bu girişimde bulunan XRP, direnci kıramasa da piyasanın genel düşüşüne daha çok dayandı ve destek noktasına iğne bile atmadı. Teknik indikatörlere bakıldığında ise RSI’nin 30 seviyesinin altına indiği ve fiyatın 4 Aralık tarihindeki düşüşün etkilerini sildiği görülüyor.

MACD ise benzer bir şekilde boğaların yararına ilerliyor ve 0,75 dolar desteğinin altına inilmediği sürece XRP bir hayli güvende gibi gözüküyor.

XRP şu an biraz daha nötr konumda olsa da boğaların bir adım önde olduğu görülüyor. XRP/USD bazında 0,89 doların üzerine çıkılması durumunda ise 1 dolar, devamında 1,25 dolar ve 1,60 dolar direnç noktaları kırılabilir.

XRP 1 Saatlik Grafik Destek ve Dirençler

Özellikle teknikteki olumlu sonuclara göre, BTC tekrar yükseliş atakları yaparsa XRP’nin hızlı toparlaması bekleniyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)