Ripple Şirketi Büyümeye Devam Ediyor Peki Ya XRP Fiyatı?

Son zamanlarda yaşadığı düşüşlerle gündeme gelen ancak hala en büyük 3. kripto para birimi olma unvanını elinde tutan XRP’nin arkasındaki Ripple şirketi büyümeye devam ediyor. Dünya genelindeki çalışan sayısını 530’dan 534’e çıkaran Ripple birçok alanda büyümeye devam ediyor.

Yakın zamanda aralarında Brezilya, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri’nin de bulunduğu 6 farklı bölgede ofis açan şirket, ciddi miktarda personel sayısına sahip olduğu halde çalışanlarının memnuniyetini korumayı son derece önemsiyor. Öyle ki yapılan iş yeri memnuniyet anketlerinde çıkan ortalama, 5 üzerinden 4,8’e karşılık gelecek kadar tatmin edici düzeyde.

XRP İstikrarlı Düşüşünü Sürdürüyor

Ripple’da işler yolunda gitse de sahip olduğu kripto para birimi XRP’de durum pek de o kadar iç açıcı değil ne yazık ki. Ünlü kripto para birimi düşüşteki istikrarını sürdürüyor. Öyle ki son 2 yılın en düşük seviyelerini görerek 0,19 dolar seviyesine inen dijital para birimi, yatırımcılarını endişelendirmeye devam ediyor.

Ripple şirketinin de “XRP fiyatı bizim için önemli değil” tarzındaki açıklamaları yatırımcıları bir hayli öfkelendiriyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!