Ripple (XRP) 0.60 dolara koşuyor!

Ripple (XRP) fiyatları yakın zaman öncesinde birkaç kuruş değer kaybının hemen ardından bugün tekrar yükseldi ve 0.54 dolar seviyesi görüldü. Bir süredir en karlı yatırım araçları arasında bulunan kripto paralardan bir tanesi olan ve bugün geldiğimiz noktada yatırımcılara daha fazla kazanç vaat etmeye başlayan Ripple (XRP), yatırımcılarının gözünü de, cebini de son derece doyurmaya çalışıyor.

Sabah saatlerinde yaşanan dalgalanmaların arkasından 0.53 dolar seviyesine yükselen XRP, bu adımı ile yatırımcılara ”ben hala buradayım, düşüşler olsa bile yükselişlere devam ediyorum” mesajını verdi. Yatırımcılar ise bu yükselişi 2 kuruş değer artışı sonrasında değerlendirirken, 2 kuruş değer artışında dahi satıcıların %12 oranına varan oranlarda kar marjlarına ulaştıkları öğrenildi.

Yatırımcıları çekiyor

Bitcoin ve Ethereum bir yana dursun, Ripple (XRP) diğer kripto paraların tamamen önüne geçmiş durumda. Son 9 aylık sürede XRP durup, bugünlerde ise artmaya başlaması yatırımcılara ”büyük oranda değişimler görebilecekler” sinyallerinin verilmesi şeklinde yorumlanıyor.

  • Ripple (XRP) fiyatları ve Bitcoin ile Ethereum fiyatlarının arasında farklar ve dalgalanmalar olması analistler tarafından normal karşılanıyor.
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!