Ripple (XRP) CEO’sundan Eleştirilere Sert Yanıt!

Financial Times’ta Ripple hakkında çıkan bir habere sert bir şekilde yanıt veren Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, şirketin çek yazmak yerine kod yazacağı yönündeki haberleri yalanlayan bir tweet yayınladı.

Times’ın haberine konu olan iddialar arasında Ripple’ın bundan böyle sınır ötesi ödeme ve havale sektörü yerine Blockchain tabanlı kullanım alanlarına odaklanacağı da ifade edildi. Söz konusu yazının Garlinghouse’u en çok kızdıran bölümü ise şüphesiz ünlü CEO’nun XRP yatırımcılarını yanıltarak zarar etmelerine sebep olması yönündeki eleştirisi oldu.

Garlinghouse ise ilgili tweetinde ODL ürünlerinin piyasaya sürülmesinden beri 2 milyar dolarlık işlem yapıldığını ve bu durumun Ripple’a ödeme sektöründe şimdiden önemli bir konum sağladığını ifade etti.

Öte yandan yönetimle ilgili herhangi bir düzenlemeye gitmeyeceklerini belirten CEO, Ripplenet üzerinde son 3 yılda 7 milyar doları aşkın işleme ev sahipliği yaptıklarını ve global düzlemde yaşanan ödeme sorunlarının büyük ölçüde önüne geçildiğini ve hala bu konuda çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

Öte yandan Financial Times, Ripple’ı kripto para dünyasının gelecekteki Amazon’u olmayı hedeflemekle tenkit ettiği yazısında İspanyol bankacılık devi Santander’in Ripple yazılımını kullanmasına karşın XRP’yi sınır ötesi ödemeler noktasında kullanmak istememesi konusuna da değinildi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!