Ripple (XRP) Fiyat Analizi – XRP’nin Durumu Ne Olacak, Uzmanlar Ne Diyor?

Ripple (XRP) fiyatı Ripple’nin en büyük organizasyonlarından olan Swell 2019 etkinliğinden sonra ciddi şekilde değer kaybetmeye başladı. Zaten düşüş trendinde olan XRP, BTC’nin de değer kaybetmeye başlaması ve genel kripto para piyasasının da kırmızıya bürünmesiyle beraber daha büyük düşüşler yaşadı.

Gelinen noktada 0,20 dolar seviyelerini gören Ripple (XRP), an itibarı ile 0,215 dolar seviyelerinde işlem görerek son iki yılın en düşük seviyelerine gerilemiş oldu.

2017’deki kripto para boğa mevsiminde bazı borsalarda 3.5 dolar seviyelerine kadar yükselerek rekor kıran XRP, şimdilerde 0,21 dolarlı fiyatları ile yatırımcısını bir hayli tedirgin ediyor.

Ripple (XRP) Haftalık Grafik – 27.11.2019 – Kaynak: Tradingview

Bir şirket bünyesinde olması ve madenciliği yapılmaması gibi konular sebebiyle kripto paraların mantığına aykırı olarak gösterilen Ripple şirketinin kripto parası XRP, piyasaya çıktığı günden beri sık sık bu eleştirilere maruz kalıyor.

Yatırımcılar ve Uzmanlar XRP İçin Ne Diyor?

Sosyal medya ve diğer kanallara bakıldığı zaman yatırımcılar özellikle bu dönemde çok zarar ettikleri ve panik yaşadıkları için XRP’nin geleceği hakkında olumlu konuşmuyorlar. Bazı analistler 0,20 doların altına gerilemesinden sonra 0,07 dolarlara kadar fiyatın düşebileceğini ifade ederken, bir kısım analist ise Ripple’nin RippleNet sistemi ile çok büyük kurumlarla anlaştığını ve bu yüzden XRP’de yakın zamanda fiyatlanmanın görüleceğini ifade ediyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!