Ripple (XRP) Yatırımcılarına Müjdeli Haber! Bir Borsa Daha XRP’yi Listeledi!

Piyasa değerine göre altıncı sırada yer alan Ripple (XRP) SEC ile aralarında devam eden hukuksal savaş ile mücadele ediyor.

SEC‘in Ripple’a karşı açtığı dava sonrası ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase XRP’yi delist ederken, birden çok borsa XRP’yi listelemeye devam etti.

Küresel olarak pek çok borsa tarafından listelenen XRP son olarak, yenilenebilir enerji ile kripto madenciliğini teşvik etmeye odaklanan bir Japon kripto şirketi FUELHASH‘ın kripto platformu tarafından listelendi.

Yatırımcılarına XRP hizmeti sunan tek Japon firması olduğunu iddia eden şirket, XRP’nin de listeli olan Bitcoin (BTC), Ethereum ( ETH), Ethereum Classic (ETC), Binance Coin (BNB), USDC ve USDT‘ye katıldığını söyledi.

FUELHASH Temsilcisi Direktörü Konno yapılan açıklamada şunları söyledi:

“Kripto paranın geleceğini hisseden ve uzun süre elinde tutanlara borç verme işlemleri yoluyla bir gelir kazancı aracı sağlama arzusundan pek çok hevesli hayranı olan XRP’yi ele almaya başladık.

FUELHASH Japonya’da XRP hizmeti sunan tek Japon firması olacak.

Müşteri geri bildirimlerini yansıtmaya ve hizmetlerimizi güncellemeye devam edeceğiz.”

Mart 2021’de Katsuya Konno tarafından, Japonya’da güneş enerjisine ve yurtdışında hidroelektrik enerjiye odaklanarak yenilenebilir enerji destekli kripto para madenciliğini yürütme misyonuyla kurulan FUELHASH, Kasım 2022’de ise kripto ticaret platformunu başlattı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!