Robert Kiyosaki Açıkladı: Bu Fiyattan Bitcoin (BTC) Alınır mı?

Kişisel finans yazarı ve ünlü yatırımcı Robert Kiyosaki, kripto para sektöründe yaptığı başarılı analizleri ile de biliniyor. Kiyosaki, birçok yatırımcının merak ettiği ve bu seviyelerden Bitcoin (BTC) alınıp alınmayacağı sorusuna da net bir şekilde yanıt vererek yine adından söz ettirdi.

“BTC Fiyatı 27.000 Dolara Düşerse de Alırım!”

Ünlü yazar, bu fiyattan Bitcoin almaya zaten başladığını vurguladı. Kiyosaki’ye göre fiyat düşüşü bir süre daha devam edebilir ancak fiyat düşmeye devam ederse daha fazla alım yapmak için daha fazla fırsat oluşur.

Bitcoin fiyatı 27.000 dolara gerilediğinde yeniden alım yapacağını belirten Kiyosaki, bunun asında küresel makro ortama da bağlı olduğunu belirtti.

Bitcoin’in düşüşünü “iyi haber” olarak yorumlayan ünlü isim, problemin aslında Bitcoin, altın veya gümüş ile ilgili olmadığını da hatırlattı. Tecrübeli isme göre problem direkt olarak hükümetlerin yetersizliği, Federal Rezerv ve Wall Street’in ta kendisi.

Küresel ekonomik ortamda eşitsizliğin ve sınırsız para basımının olduğunu ifade eden Kiyosaki, altın fiyatının 2.000 yılında 300 dolar olduğunu da hatırlattı. Bitcoin için ise bu kadar gitmeye bile gerek yok. Lider kripto para birimi BTC, 2020’nin belirli bir döneminde 3.700 dolar seviyesine kadar geriledi ve uzunca bir süre 10.000 dolar altında kaldı. Kısa süre önce 64.000 doları gören BTC, şu an ise “akıllı” yatırımcılara alım fırsatı veriyor olabilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!