Roger Ver İşte Bu Altcoine Yatırım Tavsiyesinde Bulundu!

Ünlü trader Roger Ver, yatırımcıları Binance Coin almaları yönünde teşvik etti. Binance borsası hakkında son derece olumlu yorumlarda bulunan Ver, Binance CEO’sunun yönetim biçimine büyük güven duyduğunu belirtti.

Bununla birlikte Binance borsasının kendi kripto parası olan Binance Coin’in içinde bulunduğumuz ortamda yatırım yapılabilecek en iyi seçeneklerden biri olduğunu belirten Ver, Binance Coin’i Bitcoin’in ilk zamanlarına benzetti. BNB yatırımının son derece mantıklı olduğunu düşündüğünü dile getiren ünlü trader, Ethereum’un DeFi unsurunun da göz ardı edilmemesi gerektiğinin altını çizdi.

Sektörde saygı duyulması gereken iki en önemli projenin Binance ve BNB olduğuna işaret eden Roger Ver, Changpeng Zhao’ya büyük saygı duyduğunu ve CZ’nin inanılmaz bir girişimci olduğunu ifade etti. Ayrıca Binance ve BNB haricinde takdir edilmesi gereken bir diğer projenin Ethereum olduğunu ve DEFİ’nin de hafife alınmaması gerektiğini dile getirdi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!