Şampiyon Apolo Ohno Da Kripto Para Dünyasında

Daha önceden olimpiyatlardaki üstün başarılarından tanıyor olduğumuz Apolo Ohno da kripto para dünyasına adımını atarak bu sistem ile tanışmış oldu. Sürat pateni şampiyonu artık bu alanda da şampiyonluklarını sergileyebilecek mi? Yeni katıldığı kripto para sistemi için “uzun vadeli bir oyun” benzetmesini yaptı.

Şampiyon Apolo Ohno Sadece Yatırım Yapmıyor

İçine girdiği ilk günlerde yatırım yaparak sisteme ısındığını belirten şampiyon, sadece bununla yetinmediğini de belirtiyor. Aynı zamanda çözüm üretici girişimlere de merak saldığını ifade ediyor. İlk izlenimlerine göre Blockchain ve kripto alanlarında temelden başlanarak eğitimler verilmesi gerektiğini düşünüyor.

Eğitimin yanı sıra bunların belgelenmesinin de güzel olacağını vurguluyor. Sertifika programlarının üniversitelerde başlatılması gerektiğini söylüyor.

İlk kez büyük bir kesime hitap ederek Proto Riko’da Blokchain Unbound konferansında düşüncelerini geçtiğimiz hafta içinde açıklamıştı.

Bahsettiği mevzulardan biri de “wash trading” olarak kayıtlara geçti. Fakat bu bahsettiği yapı, yasadışı olarak kabul edildiği için şu anda kullanımda olması mümkün görülmüyor. Rant sistemi ile yapay olarak fiyatların yukarı çekilmesi ile ilgili endişelerini de eklemeyi unutmadı.

Yaptığı resmi açıklamada Ohno aynen şu ifadeler ile seslendi: “Eğer kripto ekosistemdeki wash trading ve ön satın almaların teşvikine yönelik işlemlerin ne kadar çok olduğunu bilseniz, paranızı bir dakika bile tutmazdınız.” Böyle konuşuyor olsa bile tarafını değiştirmeyeceğini de her zaman belirtmektedir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!