Santiment: “Bitcoin (BTC) Balinaları Biriktiriyor! Ripple (XRP) Balinalarında Alım Çılgınlığı Var!”

Bitcoin 50.000$ üzerinde yatay hareketlerine devam ederken altcoinlerde hareketlilik arttı. Yeniden %50’nin altına inen Bitcoin hakimiyeti yatırımcıların altcoinlere yönelik iştahını kabarttı.

Bu sırada veri analiz şirketi Santiment balina hareketlerini anlamamıza yardımcı olan bazı veriler paylaştı.

Santiment

Santiment verilerine göre en büyük BTC balinaları Bitcoin’in zirve noktasını gördüğü 64854$ seviyesinden itibaren Bitcoin almaya devam ediyor. Balinalar 60.000 BTC daha satın alarak ellerindeki BTC miktarını son 5 ayın zirvesine taşıdı.

Son 23 günde ise 90.000 BTC biriktirdiler.

“Çok büyük BTC balina adresleri (10.000’den fazla BTC tutan) zenginleşmeye ve biriktirmeye devam ediyor. Bu sırada 5 Nisan’dan bu yana bu adreslere toplamda 90.000 BTC (4.92 milyar dolar) eklendi”

Analist Ali Martinez’de XRP’nin balina hareketlerini inceledi. Buna göre XRP balinaları satın alma çılgınlığı yaşıyor.

“Santiment verilerine göre, 23 Nisan’dan bu yana 1 milyon XRP’den fazla XRP sahibi olan 19 yeni adres ağa katıldı. Bu XRP balinalarının bir satın alma çılgınlığına girdiğini gösteriyor. Bu durum yukarı yönlü baskıyı artırabilir.”

Kaynak: Santimen- Ali Martinez

*Bu verilere göre yatırım kararı almayınız. Balinaların geçen süreçte mal toplaması toplamaya devam edecekleri anlamı taşımıyor. Yeterli doygunluğa ulaştıklarında malı üzerinize boşaltabilirler.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!