Santiment Bitcoin ve Bu 3 Altcoine İşaret Etti: “Olumsuz Havaya Rağmen Çıkış Yaşayabilirler!”

Veri toplayıcısı Santiment, kısa süre önce yayınladığı bir tweet’te, kripto para yatırımcıları topluluğunun genel olumsuz görüşüne rağmen, piyasa değerine göre Bitcoin ve birkaç altcoinin yakında çıkış yaşamaya hazır göründüğünü iddia etti.

Santiment, Bitcoin ve Bu 3 Altcoine İşaret Etti

Santiment, piyasa değerine göre ilk 25 coin arasında, özellikle yüksek FUD (korku, belirsizlik, şüphe) seviyesine sahip dört coin olduğunu ve bunların yakında bir fiyat sıçraması yaşayabileceğini gösterebileceğini tweetledi.

Ünlü veri sağlayıcısı şirket, bu dört kripto paranın Dogecoin (DOGE), Bitcoin (BTC), BNB Coin ve Chainlink (LINK) olduğunu iddia etti.

Geçtiğimiz birkaç gün içinde Dogecoin fiyatı yüzde 18 oranında artarak 0.0567 dolardan 0.0671 dolar seviyesine kadar yükseldi. Ancak bugün erken saatlerde DOGE son kazançlarının bir kısmını kaybederek coin başına 0.0660 dolardan işlem gördü.

Geçmişte DOGE fiyatının ana belirleyicisi Tesla CEO’su Elon Musk’tı. Ancak bu kez, orijinal meme tokeninin fiyatı onun tweetleri olmadan yükseliyor.

IntoTheBlock analiz şirketi tarafından sağlanan veriler, son zamanlarda altı yeni balinanın altcoin ağına katıldığını ve şaşırtıcı bir şekilde 640 milyon DOGE satın aldığını gösteriyor.

Bilindiği üzere FED kısa bir süre önce 75 baz puan faiz artışına gitmiş ve yaptığı açıklamasında faiz artışlarına devam edebileceğinin sinyallerini vermişti. Bu durum kripto paralar gibi riskli varlıkların fiyatlarında düşüş trendine neden oldu. BTC gelişmeler ile birlikte 20.000 dolar barajının altına inmişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)