Kripto Para Piyasası Hacmi 150 Milyar Dolar Seviyesinde

Kripto para birimi piyasası genel toplam hacminde inanılmaz büyük bir düşüş yaşandı. Piyasa hacmi çok uzun aradan sonra ilk kez 150 milyar dolar sınırının en altına kadar gerilerken, yatırımcılar bu düşüş nedeniyle piyasada olan güvenlerinin sarsıldığını ve bu dönemde yeni yatırımlar yapıp yapmama konusunda soru işaretlerine yanıt aradıklarını belirttiler.

350 milyar dolara doğru ilerlemesi beklenen kripto para piyasası genel toplam hacmi 300 milyar dolar sınırına kadar yükselmiş, ancak corona virüsü dolayısı ile daha sonrasında gerilemeye başlamıştı.

Bu süreçte 130 milyar dolar seviyelerini gören kripto para piyasa hacmi biraz toparlamasına rağmen 150 milyar dolar seviyelerinde işlem görüyor. Bu seviye birçok yatırımcı tarafından önemli görülürken altına sarkılması durumunda sırasıyla 130 ve 110 milyar dolar seviyelerinin görülebilecek olduğu ifade ediliyor.

Bakıldığı zaman sadece FED’in birkaç gün içerisinde trilyonlarca dolar yeni parayı piyasaya enjekte etmesi, aslında kripto para piyasasının ne denli küçük bir piyasa olduğunu da gözler önüne seriyor.

Piyasada yaşanan düşüşün ne kadar etkisinin sürecek olduğu merak edilirken, bir yandan ise 150 milyar doların daha önce yaşanan kriz dönemindeki gibi 100 milyar doların altı olan 90 milyar dolar civarına gerileyip gerilemeyeceği merak ediliyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!