SEC, Ripple Davası İle İlgili XRP Yatırımcılarını Kapsayan Yeni Bir Açıklama Yaptı

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kısa süre önce Ripple’a karşı büyük bir menkul kıymet davası açtı.

SEC, XRP Yatırımcılarından Şikayetçi

1,2 milyar dolarlık tazminatın talep edildiği ve Ripple‘ın yanı sıra iki üst düzey yöneticinin de adının anıldığı bu dava ise şimdiden XRP topluluğuna büyük zarar verdi.

SEC, bu davayı açarak tüketiciyi korumaya yönelik adım attığını belirtse de en büyük zararı şüphesiz yatırımcılar gördü ve SEC, son dönemde XRP yatırımcıları tarafından tam olarak vatan haini ilan edildi.

XRP yatırımcılarına buna ek olarak davaya müdahil olmak için de resmi başvuruda bulundu. SEC, buna itiraz etse de şu an son kararı mahkeme verecek. SEC, tek amaçlarının tüketiciyi ve yatırımcıyı korumak olduğunu vurgulasa da XRP topluluğunun kendilerine karşı tam olarak bir haçlı seferi başlattığını vurguladı.

John Deaton konu hakkında yaptığı açıklamada kendisinin Twitter üzerinde inanılmaz şekilde popüler hale geldiğini ve XRP topluluğundan pek de hoş olmayan sözler duyduğunu vurguladı.

SEC’nin yasal sorumluluğu kapsamında hareket ettiğini belirten Deaton, XRP yatırımcılarının ise hem kendisi hem de SEC için oldukça çirkin ithamlarda bulunduğuna dikkat çekti.

Ripple davasında XRP yatırımcılarının buna müdahil olup olmamasına yönelik karar ise her şeyi etkileyebilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (30)

  • Vatandaş, yani yatırımci haksızlık karşısında duracak. İnadına Riple zarar etmeyecek. Dik duracağına inanıyorum. Büyük patlama olacak 3 vakte kadar.

  • Ben şahsım olarak xrp nin gelecekte çok iyi fiyatlara çıkacağına inananlardanım. Herkese bol kazançlar

  • Doge 5 -6 yıl önce yayınlanmış bi videosuna denk geldim 3 ay önce. Video da doge temsili köpek diğer coinlerin çok gerisinde yarış başlıyor ve gelip hepsini geçiyor

  • Sec yanlış yapmamıştır,doğru olanı bu. Sonrasında herşey xrp lehine döner ve piyasanın bitcoini olur. Elinizde sıkı tutun patlatacak bir yerde

  • Git dava açacaksan doge debilen köpek koinin aekasındaki Elon maskarasına aç piyasayı mahvetti durdu milletin eline habire doge satıyor tepeden doge CEO su ile anlaşmalı değilse ben hiçbir şey bilmiyorum. Güzel kekliyorlar milleti

    • Dogeden yüklü alım yapıyor bir açıklama doge çıkıyor %100 %200 işlem SonRâ bir satarsın ufak yatırımcı gitmiş

    • Aynen öyle seçin yaptığı sadece yatırımcıya zarar vermek ama seç büyük kaybedecek hesabını millet soracak belli bu

  • Adamlar bir kurumu ve kuruluşu olan denetlenebilir bı coin yapıyor 100 tane coin var justinin elinde en az 5-6 coin var ne yaptığı belli değil şuan bildiğin sec ripple ı bitcoin e rakip gördüğü için kötü ün verme derdinde uzun vade de sec ve bitcoin piyasayı elinde tutamayabilir izleyip gorecez

  • Sec bence bunlardan sonra bütün güvenini kayıp ederse ne olacak bunu ABD borsalarını dibini görecek güven kalmayacak bitcoin piyasası güven tazeleyip devam edecek.