Shiba Inu (SHIB) Geliştiricilerinden Heyecan Yaşatan SHIB Yakımı Duyurusu!

Shiba Inu (SHIB) blok zinciri için merakla beklenen katman 2 çözümü Shibarium, resmi Twitter hesabında bir güncelleme paylaştı. Güncellemeye göre, Shibarium platformundaki her işlem Shiba Inu blok zincirinin yerel kripto para birimi olan SHIB’i yakacak.

Güncelleme ayrıca kullanıcılara, Shiba Inu blok zincirindeki bir başka kripto para birimi olan BONE’un, Shibarium içinde işlevsellik için gerekli gaz tokeni olarak hizmet edeceğini hatırlatıyor.

Shibarium Beta Lansmanı da Yaklaşıyor

Shibarium şu anda ürünün piyasaya sürülmesine odaklandığını ve beta lansmanına yaklaştıkça ek bilgi sağlayacağını vurguladı. Kullanıcıların daha fazla güncelleme için takipte kalmaları tavsiye edildi.

SHIB yakma haberi, SHIB’nin nadirliğini artırması ve potansiyel olarak değerini yükseltmesi beklendiğinden Shiba Inu topluluğu arasında heyecan yaşattı. BONE’un bir gaz token olarak eklenmesi de, kripto para biriminin kullanımını ve benimsenmesini artıracağı için olumlu bir gelişme olarak görülüyor.

Genel olarak, Shibarium’dan gelen güncellemeler topluluk tarafından iyi karşılandı. Pek çok kişi beta lansmanını sabırsızlıkla bekliyor ve Shibarium’un geleceği konusunda iyimser.

SHIB, Ağustos 2020’de oluşturulan bir kripto para birimidir. “Ryoshi” takma adı altında anonim bir geliştirici ekibi tarafından piyasaya sürülmüştür. SHIB, alışılmadık pazarlama taktikleri ve kripto para biriminin logosunda ve markasında yer alan popüler Shiba Inu köpek cinsi ile olan ilişkisi nedeniyle popülerlik kazandı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!