Shiba Inu (SHIB) Geliştiricisi Açıkladı: 5 Yeni SHIB Projesi Geliyor!

Shiba Inu (SHIB) geliştiricisi Shytoshi Kusama tarafından açıklanan yeni bilgilere göre, SHIB: The Metaverse arsaları “çok kısa bir zaman içerisinde” piyasaya sunulacak.

Shiba Inu’nun katman 2 çözümü olan Shibarium da uzun bir süredir geliştirilme aşamasında bulunuyor. Bir diğer geliştirici olan @kaaldhairya, katman iki çözümü çalışmalarının bir sonraki aşamasına geçme niyetlerinde olduklarını belirtti.

Aynı geliştirici, şu projelerin Shiba Inu için hayata geçirileceğini söyledi:

  • Shibarium
  • SHI
  • ShibaSwap V2
  • Metaverse Arsa Satışları
  • Yakım portalı
  • Diğer birçok proje

Shiba Inu Projelerinin Detayları Neler?

Shibarium projesinin mevcut durumda alfa aşamasında olduğu fakat yakın bir zamanda beta aşamasına geçiş yapacağı söylendi.

SHI, Shiba ekosisteminin stablecoini olarak görev yapacak ve geliştiricilerin üzerinde çalıştıkları sistem ile birlikte iddilara göre yeni yatırım fırsatları sunacak. Buna ek olarak geliştiriciler, yakım portalının geliştirilmesinde de son aşamalara gelindiğini bildirdi. Bu yılın başında Shiba Inu, kendi yakım platformunu geliştirmeye başladığını duyurmuştu. Portal sayesinde SHIB tokenleri yakılarak günlük sirkülasyondan çıkarılacak.

Yakım platformu ile birlikte altcoin için bir nadirlik yaratılarak talebin artırılması ve uzun vadede fiyat artışı yaşanması hedefleniyor.

SHIB topluluğu temsilcilerinden biri ise konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

“SHIB yakım portalı gelişiminin son aşamalarına giriyor. Platformda ödül kazanma olanakları da olacak.

ShibaSwap V2 ile birlikte yeni kazanma yolları, yeni bir kullanıcı deneyimi ve kullanıcı arayüzü de geliyor. Buna ek olarak SHI stablecoininin de geliştirilme aşamasında olduğu onaylandı.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (2)