Shiba Inu (SHIB) Metaverse Satışları Başladı Fakat Topluluk Memnun Değil: İşte Nedeni!

Popüler meme tokeni Shiba Inu (SHIB), açacağı Metaverse evreni için arsa satışlarını bugün başlattı.

Ancak SHIB fiyatının kayıplarını telafi edememesi dolayısıyla arsa satışları SHIB topluluğu tarafından pek sıcak karşılanmadı.

SHIB Topluluğu Arsa Satışlarında SHIB Tokeninin Desteklenmemesini Eleştiriyor

Arsa satışlarına yöneltilen eleştirilerin başında ödeme seçeneği olarak yalnızca Ethereum’un (ETH) bulunması ve bir Metamask cüzdanına gereksinim duyması geliyor. Proje geliştiricileri Shiba Inu ödemelerinin de yakında ekleneceğini açıkladı.

Arsa fiyatları 0.2 Ethereum’dan (yaklaşık 300 dolar) başlıyor. Aslına bakılırsa bugün, SHIB Metaverse’ünün arsa satışlarının üçüncü ve son aşaması olan herkese açık satışlar yapılıyor.

SHIB geliştiricileri şimdiye kadar yapılan satışlardan 20 milyon doların üzerinde gelir elde etti.

Metaverse üzerinde zaman içerisinde toplamda 100.595 parsel arsa satılacak. Başlangıç olarak ise bu sayının 32.124 parseli satışa çıktı.

Shiba Inu’nun Kayıpları Artıyor

Arsa satışlarının duyurusunun yapılmasının ardından SHIB fiyatı kayıplarını artırdı ve %2.4 değer kaybetti. 0.00002392 dolara kadar inerek son bir ayın en düşük seviyesine yaklaşan meme token, bunun ardından kısmi bir toparlama yaşadı ve bu yazının yazıldığı anlarda 0.00002426 dolardan işlem görüyor.

SHIB fiyatının Metaverse duyurusuyla yaşadığı geçici düşüşü gösteren günlük grafik.

Dünyanın en büyük ikinci meme tokeni Metaverse duyurusuna en başta bir ralli ile cevap vermişti fakat o tarihten bu yana yaşanan gelişmeler ile kazançlar silindi. SHIB topluluğu projenin Shiba Inu kullanmama kararına tepki gösteriyor.

SHIB Metaverse’ünde mevcut durumda arsa satışları için yalnızca Ethereum kabul ediliyor. Geliştiriciler bunun nedeninin SHIB’in likiditesinin korunması olduğunu söylemişlerdi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)

  • Hımm belli ki şuan proje bitmiş yolma işlemleri başlamış.Yavaş yavaş shibaları salmak lazım.İyi para ediyorken ...