Shiba Inu’daki (SHIB) Yükseliş Sonrası Dogecoin Kurucusundan Risk Uyarısı Geldi! Elon Musk Yanıt Verdi!

Shiba Inu marketin tüm hacmini emerek yükselişini sürdürürken, en iyi 10 kripto para arasına da girmeyi başardı. Şu sıralar 9.sırada yer alan SHIB, 7 günde %150’nin üzerinde bir yükseliş kaydetti.

SHIB son 24 saatlik işlem hacmi ile Ethereum’u geride bırakırken, Dogecoin sessizliğini korumayı sürdürüyor. SHIB’den çıkan paranın Dogecoin’e gireceğine ilişkin yaygın bir kanaat olduğunu görüyoruz. SHIB’den sonra Dogecoin’de bir hareketlilik olacak mı biz de merakla bekliyor olacağız.

SHIB’deki yükseliş herkesin dilindeyken, Dogecoin’in kurucusu olan ve Twitter’da Shibetoshi Nakamoto adını kullanan Billy Markus, riskler konusunda yatıcımcıları uyaran bir paylaşım yaptı.

“Dolandırıcılar dışında kriptoda vaatler yoktur.

Doğruyu söyleyen insanlar size her şeyin sadece riskle ilgili olduğunu söyleyecektir. Karınız yalnızca kendi risklerini alan diğer insanlardan gelir. Para kaybederseniz başka birisinin riskini ödemiş olursunuz.

Sonuçta bu senin seçimindir.

Risk almayan ve büyük kazanç sağlayan tek kişi vergi memurudur.”

SHIB’deki sert yükseliş sonrası gelen bu “risk” uyarısı bazı yatırımcılar tarafından bir gönderme olarak nitelendirildi. Bazı yatırımcılar Markus’u “kıskançlıkla” suçladı.

Markus’a yanıt verenler arasında Elon Musk da vardı. Musk; “Sana 2 Doge gönderirsem, bana 1 Doge göndereceğine söz verir misin?” dedi.

Musk’ın yanıtına çok bir anlam yüklemek mümkün görünmese de yatırımcılar bu yanıt altında gizli bir mesaj aramaya başladı.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (6)