Silvergate Krizi Sonrası Bitcoin ve Ethereum Gerilerken Dogetti Yüzde 300 Fiyat Artışına Gidiyor

Sorumluluk Reddi: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com yukarıdaki bilgilerden veya yazıda bahsi geçen herhangi bir ürün veya hizmetten doğabilecek zarar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com okuyuculara yazıda adı geçen firma hakkında bireysel araştırma yapmalarını tavsiye eder ve tüm sorumluluğun kişiye ait olduğunu hatırlatır.

Kripto para piyasası son günlerde düşüş eğilimini sürdürüyor.

En son düşüş dalgasının kaynağı, ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan kripto dostu bir banka olan Silvergate Capital’in ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na bankanın faaliyetlerine devam etme kabiliyeti hakkında şüphelerini dile getirmesinin ardından geldi.

Silvergate Capital’in fonlarının çoğunu kripto borsalarına ödünç verdiği ve geçen yıl Kasım ayında 32 milyar dolarlık borsa FTX’in çökmesinden ağır bir darbe aldığı bildirildi. Bankanın duyurusu, birkaç kripto firması bankayla iş yapmayı askıya aldığından, hisse fiyatlarının %58 oranında düşmesine neden olduğu için kripto endüstrisi üzerinde hemen şüphe uyandırdı.

Kriz, bir gecede Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) fiyatlarında önemli bir düşüşe neden olarak, genel olarak son derece değişken bir piyasayı ateşledi. İşlerin daha hafif tarafında, Dogetti (DETI) ön satışlarında istikrarlı bir şekilde sayı kazanıyor.

Bitcoin: Slivegate Çöküşü, Boğa Tüccarlarını Ortadan Kaldırdı

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), Silvergate serpintisinin korkuları piyasada dalgalanma etkisi yaşattığı için Şubat ayının başından bu yana düşüş eğiliminde.

Buda FED’in şahin tutumu da eklendiğinde 25.000 dolar seviyesinde işlem gören BTC 22.000 dolar altına kadar gerilemiş oldu.

Bitcoin, haftalık %6,41’lik bir düşüşle yatay seyrini devam ettiriyor. Her sıçrama ve ralli girişimi, Bitcoin’i piyasa katılımcıları tarafından daha iyi bir fiyata satmak için kullanılıyor, bu nedenle sürekli  düşüş baskısı var.

Ethereum: Mart Ayında Boğalar Bekleniyor mu?

Dünyanın en güçlü ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), Şubat ortasından bu yana 1600 ile 1700 $ arasında yatay bir aralıkta işlem görüyor, ancak bir gecede %4,47 oranında sert bir düşüşle şu anki fiyatı olan 1.555 $’dan işlem görüyor ve son 7 günde de aşağı yönlü hareketini sürdürüyor.

Bununla birlikte düşüş görünümüne rağmen tüccarlar, bir sonraki boğa döngüsüne başlamadan önce %25’lik bir düzeltme ile Ethereum’un Mart ayındaki hareketi konusunda iyimser görünüyorlar.

Bu yazının yazıldığı sırada, Ethereum’un 191 milyar dolarlık bir piyasa değeri ve 24 saatlik 9,7 milyar dolarlık bir işlem hacmi var.

Dogetti: Satış Öncesi Odaklı

Dogetti (DETI), 2. aşamaya geçmesine sadece birkaç dakika kaldığı için ön satışında istikrarlı bir şekilde rakamları artırıyor. Ve topluluk veya ‘Dogetti Ailesi’ tarafından kontrol ediliyor.

Şu anda ön satışının 1. aşamasında Dogetti, ön satış tokenlerinde 376.539$ topladı ve 500.000$’a ulaştığında 2. aşamayı başlatacak. DETI sahipleri, meme belirteci piyasada yayına girdiğinde ek %25 DETI belirteci almak için “WISEGUY25” bonus kodunu kullanılabilir.

1. aşamadaki bir DETI tokeni 0,00007$ değerindedir ve para birimi piyasada canlıya geçtiğinde 2. aşamada %300 artarak 0,00029$’a ve 5. aşamada %900 artarak 0,0007$’a yükselecektir.

Dogetti’nin ekosistemi, DETI kullanıcılarının kendi Dogetti yavruları olarak sahiplenebilecekleri ve itibari para veya kripto karşılığında sahip olmak, satmak ve ticaret yapmak için dijital bir arkadaş olarak kullanabilecekleri DogettiNFT’lere de sahip olabilir.

DogettiSwap herhangi bir ERC-20 jetonunu %6 işlem ücreti ile takas edebilir; %2’si tüm Dogetti token sahipleri arasında yeniden dağıtılacak, %2’si topluluğa ait bir yardım cüzdanına eklenecek ve %2’si likidite ve yakma cüzdanları arasında paylaştırılacak. DogettiDAO, DETI ailesinin projenin yönünü belirlemesine ve katılımları için ödüller kazanmasına olanak sağlayabilir.

Dogetti (DETI) hakkında daha fazla bilgi edinin:
Ön satış: https://dogetti.io/how-to-buy
Web sitesi: https://dogetti.io/
Telegram: https://t.me/Dogetti
Twitter: https://twitter.com/_Dogetti_

Sorumluluk Reddi Beyanı: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com, yukarıda yer alan bilgilerden veya yazıda adı geçen herhangi bir ürün ya da alınacak hizmetten doğabilecek hasar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com, yazıda adı geçen şirket ile ilgili okuyuculara bireysel olarak araştırma yapmalarını önermekte ve tüm sorumluluğun kişinin kendisinde olduğunu hatırlatmaktadır.