Sokağa Çıkma Yasağı Olursa Kripto Paralar Nasıl Etkilenir?

Türkiye’de ve tüm dünyada sokağa çıkma yasaklarının istendiği bilinen bir gerçek. Ancak bu gerçeğin içerisinde bir de ekonomi problemi var. Eğer ki sokağa çıkma yasakları uzun süreli uygulanırsa üretimin durması, ekonominin göçmesi mümkün.

Sokağa çıkma yasaklarının uygulanması halinde kripto para birimlerinin ne olacağı ise büyük soru işareti. Kripto para borsalarının işlemleri durdurup durdurmayacak olduğu merak edilirken, özellikle sokağa çıkma yasaklarının bankaları kapsaması beklenmiyor.

Bankalar açık olduğu sürece kripto para birimi borsalarının da çok rahatlıkla işlemlere devam edebileceği, ancak borsaların genel merkezden yönetilmesinin büyük zorluklar getirebileceği tahmin ediliyor.

Kripto para birimlerinde bu dönemde çok aşırı işlem yapılmıyor olduğundan dolayı herhangi bir çok büyük kriz olması da beklenmiyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!