Son 30 Günde Litecoin Kazandırdı

Litecoin son 30 gün yani 1 ay içerisinde yatırımcılarına kazandıran nadir yatırımlardan birisi oldu. Kripto para dünyasında yaşanan son gelişmelere oranla bu ayın başında aynı gün ortalama olarak 116 dolar seviyesinde olan Litecoin fiyatının şimdilerde ise bugün gün itibari ile 150.5 dolar seviyesine çıktığı, ortalama olarak %40 oranına varan kar elde ettirdiği bir kez daha istatiksel veriler ile kanıtlandı.

Litecoin yatırımcılarına kazandıran ise sadece kripto paraların değerinin artması olmadı. Geçtiğimiz aylarda daha düşük fiyatlardan yatırım yapan yatırımcıların çok daha yüksek oranda para kazandıkları, ancak bazı yatırımcıların ise yeni yatırım yapmalarından dolayı kazanmak için bir süre daha beklemek ve iyi bir analiz yapmaları gerektiği çok iyi anlaşılıyor.

Litecoin Yatırımı Yapmalı Mıyım?

Litecoin yatırımı konusunda elbette bu içeriği okuduktan sonra sorular soran ve ”yatırım yapmalı mıyım?” diye soran kullanıcılar çok fazla olacaktır. Bu kullanıcılara verebilecek olduğumuz en iyi yanıt ise ”yatırım yapılabilir” şeklinde olacaktır.

Not: Litecoin yatırımı ve diğer tüm yapacak olduğunuz yatırımlarda asıl kararı verecek olanlar sizlersiniz. Asla önerilere uyarak yatırım yapmayınız. Bitcoinsistemi.com üzerinde yayınlanan hiçbir içerik yatırım tavsiyesi yerine GEÇMEMEKTEDİR.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!