Son Dakika! Elon Musk’tan Yeni Bitcoin Paylaşımı! Tesla Yeniden BTC Kabul Edecek Mi?

Elon Musk Bitcoin konusundaki sessizliğini bozdu. Cointelegraph’ın bir haberinin altın yorum yazan ünlü CEO, daha önce açıkladıkları Bitcoin’lerini satma gerekçesini yeniledi.

Musk, Tesla’nın yeniden Bitcoin kabul edebileceğini bunun için madencilerinin yarısının temiz enerjiye geçmesi gerektiğini söyledi.

Elon Musk’ın Bitcoin konusundaki sessizliği yatırımcıların dikkatini çekiyordu. Musk kısa süre önce yaptığı paylaşım ile yeniden sahalara döndü.

Kendisini eleştiren Sygnia CEO’su Magda Wierzycka’nun ifadelerinin yer aldığı bir haberin altına yorum yapan Musk eleştirilere yanıt verdi.

Wierzycka, Musk’ı piyasayı manipüle etmekle suçluyordu. Musk bu yaklaşımın doğru olmadığını söyleyerek kendisini savundu.

Tesla’nın Bitcoin’leri piyasayı hareket ettirmeden satabileceğini göstermek için sattığını yeniden ifade eden Musk, Tesla’nın Bitcoin ile ödeme kabul etmeyişinin tamamen enerji kullanımı ile ilgili olduğunu vurguladı.

Tesla’nın yeniden Bitcoin ile ödeme kabul edebileceğini de belirten Musk, bunun için madencilerin  yüzde 50’sinin temiz enerjiye geçmesi gerektiğini ifade etti.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (8)