Son Dakika! Okex’in Yuan Paritesini Kaldıracağı İddia Edildi, Bitcoin Düştü!

Çinli borsaların Yuan paritelerini kaldıracağına ilişkin iddialar Bitcoin’deki düşüşü tetikledi.

Çinli gazeteci Colin Wu, Okex’in kendi kripto parası olan OKB Coin‘deki OKB/RMB (Çin yuanı) ticaretinin 24 Mayıs’ta durduracağı açıklamasında bulundu.

Çinli hükümet yetkililerinin Bitcoin madenciliği ve dijital yuana ilişkin açıklamaları ne yazık ki marketi vurmaya devam ediyor.

Çinin major borsalarından Huobi ve Okex ile ilgili ortaya atılan iddialar yatırımcıların korku seviyesini yükseltiyor. Bu korku markete satış olarak yansıyor.

Okex ile ilgili haberin yayılmasından çok kısa bir süre sonra Bitcoin yüzde 8’lik bir düşüş yaşadı. Zaten aşırı korkunun hakim olduğu piyasada olumsuz her haber yeni bir satış dalgasını tetikliyor.

Coin Wu, Çinli yatırımcıların kripto paralarını fiat para birimlerine çeviremeyeceklerinden dolayı derin endişe taşıdığını ve satışların temelinde bu korkunun yer aldığını ifade etti.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (7)

  • Çinle alakası yok, birkaç saniyede bütün coinler aynı andamı düşer! Demekki bu coin işi para tuzağı alım satımla alaksı yok. Herkesin aynı anda satmasına imkan yok. Bu adamlar resmen inek gibi sağıyor milleti. Ondan sonrada yok o böyle dedi düştü şu şöyle yaptı düştü diyerek dikkatleri başka yöne çekip aradan sıyrılıyorlar.

  • Daha neler duyacağıZ bakalımn. Yarın yalanlama gelir. Birileri piyasayı çok iyi manipule ediyor. Sanki piyasayı iyice düşürmeye çalışıyorlar. Böyle giderse btc 20000 doları bulacak.