Son Dönemin Popüler Altcoini Güncelleme Duyurusu Yaptı! Yükseliş Sürecek Mi?

Layer-1 blockchain protokolü altcoin Aptos Network (APT) bugün Aptos Node v1.2 sürümünün yakında Aptos Mainnet’e geleceğini söyledi.

Güncelleme, performansı artırmak, zaman aşımlarını azaltmak ve yeni tamsayı türlerini desteklemek için yeni özellikler ve geliştirmeler sunacak.

Altcoin Aptos (APT), Node v1.2 Sürümünü Duyurdu

Aptos (APT) fiyatı, yoğun topluluk desteği sayesinde Ocak ayında %450’nin üzerinde artış gösterdi ve yeni güncellemenin, kullanım durumları ve işlemlerdeki artış nedeniyle APT fiyatlarını daha da yukarı çekmesi bekleniyor.

Aptos’un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, Aptos v1.2 sürümü yakında Aptos Mainnet’e geliyor. Ekip, topluluğun GitHub’da görüntüleyebileceği yeni özellikleri ve geliştirmeleri testnet üzerinde test etti.

Aptos Node v1.2 sürümü, düşük bant genişliğine sahip ortamlarda tam düğümler için zaman aşımlarını azaltmak için üstel geri çekilme ve gecikmeleri azaltmak ve zaman aşımlarını daha iyi ele almak için performans optimizasyonları ekleyecek.

Aptos Layer 1 blok zinciri Move programlama dilini kullanıyor. Yükseltme, yeni tamsayı türleri (u16, u32, u256), görünüm işlevleri, işlem argümanları için derleme zamanı kontrolleri ve akıllı sözleşmeler için destek ekleyecektir.

Aptos ana ağındaki yeni sürüm, AIP 1, AIP 2, AIP 3 ve AIP 4 yönetişim tekliflerinin gazı azaltmasını, işlem verimliliğini artırmasını ve birden fazla token değişikliği yapmasını sağlayacak.

APT Fiyatında Büyük Artış

Aptos (APT) fiyatı Ocak ayında %450’lik devasa bir yükseliş kaydetti. APT fiyatı şu anda 18,15 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte %12’nin üzerinde artış gösterdi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!