Spor Endüstrisinin Lider Altcoini Chiliz (CHZ) Geliştiricilerinden Kritik Hamle: ‘WEB3’e Taşınıyor!’

Spor endüstrisinin lider blok zinciri sağlayıcısı Chiliz (CHZ), Chiliz Chain’in halka açık ana ağını (mainnet) resmen açtığını duyuruyor.

Chiliz (CHZ) Yeni Layer-1 Blok Zincirini Yayınlayarak Spor Dünyasını WEB2’den WEB3’e Taşımayı Amaçlıyor

Böylece, taraftarlar, topluluklar ve onların tuttukları spor takımları ve markalar arasındaki ilişkiyi blok zinciri teknolojisi aracılığıyla genişletmeye dayanan şirketin misyonunda yeni bir aşamaya geçilmiş olacak.

Chiliz, 2 milyondan fazla cüzdana sahip olan ve spor takımlarının global taraftar kitleleriyle doğrudan ilişki kurmasını sağlayan Fan Token dijital spor ekosisteminin arkasındaki teknolojik öncü blok zinciridir.

Chiliz Chain, spor takımları ve markalarına topluluklarıyla doğrudan ilişki ve büyük ölçekli etkileşim kurmalarını sağlayacak Web3 ürünleri inşa etmek üzere altyapı kuracak en yeni Chiliz projesidir.

Chiliz Chain; bir Layer-1, EMV-uyumlu, Hisse Kanıtı Yetkisi (PoSA) taşıyan blok zinciridir. Jump Crypto, açıklanacak node validatörlerinden biri olmakla birlikte, endüstrinin başka önemli isimleri de yoldadır.

Chiliz, 50 milyon dolarlık hızlandırıcı programı Chiliz Labs aracılığıyla ve dünya çapında bir dizi ‘hackathon’ düzenleyerek Chiliz Chain üzerinde yeniliklere imza atacak.

Süregelen yenilikler Chiliz Chain ekosisteminin büyümesini sağlarken, Chiliz de Chiliz Chain üzerinde doğum aşamasındaki spor odaklı blok zinciri projeleri için Jump Crypto destekli 50 milyon dolarlık hızlandırıcı ve kuluçka programı Chiliz Labs aracılığıyla buna ev sahipliği yapacak.

Socios.com ve Fan Token ekosistemi FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Galatasaray, Manchester City, Juventus, S.S.C. Napoli, Inter Milan, AC Milan, Arsenal, Atlético Madrid, AS Roma, UFC ve önde gelen F1 takımları gibi dünya sporunun devlerini içermekle birlikte ayrıca 2 milyon cüzdana ulaşmıştır.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!