Şubat Ayında Performans Gösteren Kriptolar: Polygon, Solana, Dogetti

Sorumluluk Reddi: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com yukarıdaki bilgilerden veya yazıda bahsi geçen herhangi bir ürün veya hizmetten doğabilecek zarar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com okuyuculara yazıda adı geçen firma hakkında bireysel araştırma yapmalarını tavsiye eder ve tüm sorumluluğun kişiye ait olduğunu hatırlatır.

Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, kripto para piyasası iniş ve çıkışlı bir ortamdan geçti, ancak bazı dijital varlıkların özellikle Şubat ayında güçlü olduğu görüldü. Şubat ayında hem fiyat olarak hem de hacim olarak iyi performans gösteren kripto para birimleri arasından üçünü inceleyelim: Polygon, Solana ve Dogetti (DETI).

Bu yazıda, bu belirteçlere bir göz atacağız ve neden Şubat ayı için iyi performans gösteren kripto paralardan bazıları olduklarını inceleyeceğiz.

Polygon (MATIC): Tüm Yolu Yukarıya Doğru Yürüme

Polygon’un fiyatı Şubat ayında hızla yükseldi ve ayın başında 22 Şubat’a kadar yaklaşık 1,06 dolardan 1,56 dolara yükseldi. Bu, onu ayın en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri yapıyor ve sadece birkaç hafta içinde %45’in üzerinde bir kazancı yansıtıyor.

Bu fiyat artışına, Polygon’un altyapısının genişleyen kullanımı ve bunun üzerine inşa edilen merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamalarına yönelik artan talep dahil olmak üzere bir dizi olay neden oldu.

Solana ve Binance USD’yi geride bırakan Polygon, sıralama tablosunda Dogecoin’i de birkaç defa geride bıraktı.

Solana (SOL): Hız ve Verimliliğin Güzel Bir Karışımı

Solana fiyatı özellikle Ocak ayında ciddi şekilde arttı. 10 doların altına düşen fiyat Şubat ayında 27 dolara kadar yükseldi.

Yüzde 172’lik bir artış yapan SOL, Şubat ayını düşüş ile kapatsa da inanılmaz hacim artışları ve yatırımcı talebine maruz kaldı. Böylece SOL en büyük 11. kripto para olarak işlem görmeye devam ediyor.

Dogetti (DETI)

Dogetti, merkezi kontrole sahip olmayan, merkezi olmayan bir kripto para birimi ağıdır. Piyasaya sürüldüğünde yatırımcı dostu kripto paralardan olmaya hazırlanırken, topluluğunun temelini oluşturacak bir takipçi “ailesi” oluşturmaya hazırlanıyor. Yakın zamanda oluşturulmuş olmasına rağmen, kripto para birimi, bilinen diğer belirteçlerden daha büyük bir potansiyele sahip olduğunu kanıtladı.

DETI, iyi bilinen ve istisnai özellikleriyle kripto para piyasasında kalıcı bir etki bırakmaya hazırlanıyor. Dogetti, Şubat ayında ön satışta inanılmaz bir performans sergiledi ve Şubat ayında en iyi performans gösteren kripto paralardan biri olarak değerlendirildi.

En iyi performans gösteren bir kripto para birimi olarak DETI, topluluğunun tüm üyelerinin bu statünün getirilerinden yararlanmasını sağlamayı amaçlamaktadır. Bu düzensiz büyümenin tadını çıkarmaya devam etmek için finansal kapasitesini daha da genişletmek için her gün çalışıyor.

Meme para birimlerinin boğa piyasalarında önemli fiyat artışları yaşadığı biliniyor ve Dogetti Coin’in değeri yükselme avantajına sahip. Dogetti, ön satışını da oldukça önemli ölçüde artırdığı için Şubat ayında kripto para birimi patlamasının zirvesi sırasında dışarıda bırakılmadı.

Yakın gelecekte kesinlikle patlama yapacak bir kripto para birimine yatırım yapmak istiyorsanız, Dogetti (DETI) iyi bir seçenek olarak. Şu anda ilk kez satın alanlar için %25 daha fazla jeton dağıtıyor; yatırımcıların şu anda yararlandığı bir bonus teklifi.

Yatırımlarınızı en üst düzeye çıkarmak ve ödülünüzü katlamak için bu hayat değiştiren fırsatı kaçırmayın. “WISEGUY25” promosyon kodunu kullanarak bu %25’lik tekliften şimdi yararlanın.

Daha fazla bilgi için:

Ön Satış: https://dogetti.io/how-to-buy
Website: https://dogetti.io/
Telegram: https://t.me/Dogetti
Twitter: https://twitter.com/_Dogetti_

Sorumluluk Reddi Beyanı: Bu içerik sponsorlu bir makaledir. Bitcoinsistemi.com, yukarıda yer alan bilgilerden veya yazıda adı geçen herhangi bir ürün ya da alınacak hizmetten doğabilecek hasar veya olumsuzluklardan sorumlu değildir. Bitcoinsistemi.com, yazıda adı geçen şirket ile ilgili okuyuculara bireysel olarak araştırma yapmalarını önermekte ve tüm sorumluluğun kişinin kendisinde olduğunu hatırlatmaktadır.