Tahminleri Tutan Analist: Ethereum Fiyatı Çakılıp Çok Kısa Sürede Bu Seviyeyi Ziyaret Edebilir!

Lider altcoin olarak bilinen ve uzun süredir yatırımcılarının desteği ile yükselişe devam eden Ethereum fiyatında son 24 saat içerisinde beklenmedik düşüşler gerçekleşti. 985 dolar seviyesine kadar düşüş gören Ethereum için ünlü olduğu kadar başarılı olan Aayush Jindal adlı analistten çok önemli uyarı geldi.

Aayush Jindal, Ethereum için bazı göstergelerin ‘kötü’ göründüğünü belirterek, “Eğer 1.150 dolar direnci üzerinde bir kapanma olmazsa düşüş eğilimi devam eder” açıklamasında bulundu.

Bu dakikalarda 1.080 dolardan alıcı bulan ETH için bir sonraki büyük desteğin 950 dolar civarında olduğunu belirten analist, “yakın zaman içerisinde 900 dolar ve 880 dolara düşmüş piyasa verisi ile karşı karşıya kalabiliriz” açıklaması yatırımcıları korkuttu.

Ethereum yatırımcıları 1.130 dolar ile 1.189 dolar aralığını ‘kritik’ olarak kabul ederken, 880 dolara düşüşün piyasada büyük düşüşleri tetiklemesi bekleniyor.

*Yatırım önerisi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (2)