Taşınacak Olan Kripto Paraların Değeri Arttı

Piyasaların gözü tamamen kripto paraların borsası konumunda olan Binance Chain’in bünyesine taşıyacağı kripto paralara çevrildi. Firma piyasaya kendisine ait olan blok zincirine hangi kripto paraları taşıyacağını duyurdu. Bu duyurunun ardından kripto paralar tam anlamıyla uçuşa geçerek yüzde yüze varan oranda değer kazandı. 23 Nisan tarihinde kripto paraları kendi bünyesine taşıyacağını belirten şirket Binance Chain’i piyasaya sürerek dengeleri alt üst etti. Ethereum adlı ağda çalışmakta olan Binance Coin adlı kripto para bundan sonra Binance Chain’de işlem görmeye başlanacak. Binance şirketinin kurucusu olan ve aynı zamanda da CEO konumunda bulunan Changpeng Zhao en son Şubat ayında açıklama yapmıştı. Yaptığı açıklamada halihazırda Ethereum adlı ağda çalışmakta olan kripto paralardan bazılarının Binance Chain zincirine taşınacağı bu konuşmada yer almıştı.

Daha Hızlı Bir Platform

Firmanın CEO’su Şubat açıklamasında on ikiden fazla projenin yeni zincirlerinin uygun bir hale geldiğinde bu zincire taşınmayı düşündüklerini söylemişti. Bu onaylamanın ardından da 23 Nisan’a gelindiğinde bu taşınmanın başlayacağı da duyurulmuş oldu. Şirketten gelen açıklamalara göre yeni sistemde işlemler Ethereum platformundan daha hızlı yapılabilecek. Yeni platforma geçecek olan kripto paralardan biri olan Mithril adlı para birimi açıklamayla birlikte değerini 0.046 Dolar seviyesinden 0.086 Dolar seviyesine çıkararak %100 değer artışı sağladı. Bir diğer birim olan Wallet de %128 oranında değer kazandı.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!