Terra’dan (LUNA) Dev Sponsorluk Adımı! Beyzbol Ekibi UST İle Ödeme Alacak

Crypto.com’un Los Angeles’taki Staples Center arenanın isim haklarını satın almasından çok bir zaman geçmeden bu kez Terra (LUNA), Amerika Ulusal Beyzbol ligi takımı Washington Nationals ile bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Sponsorluk anlaşmasında kullanılacak 40 milyon dolar, Terra topluluğu üyeleri ve yatırımcılarının katkıları ile ödenecek.

Sponsorluk anlaşmasının temelleri, geçtiğimiz ay Terraform Labs’in kurucusu Do Kwon’un, bir profesyonel spor kulübü ile ortaklık anlaşması için fon toplayacaklarını açıklamasıyla atılmıştı.

Terraform Labs, Terra Blockchain’inin arkasındaki şirket olmasıyla tanınıyor.

Terra ile Washington Nationals Arasındaki Sponsorluk Anlaşması Kapsamında UST ile Ödeme Yapılabilecek

Kwon’un açıklamalarıyla uyumlu olacak şekilde Terra, 40 milyon dolarlık bir fonun, beyzbol kulübü Nationals ile yapılan beş yıllık anlaşma gereği kullanacağını açıkladı.

Fonlarla kurulacak olan Terra Community Trust (TCT), anlaşmanın gereklerini yerine getirecek ve gelecekte de Blockchain ve kripto para ile ilgili uygulamalardan sorumlu olacak.

Anlaşma kapsamında kulübün sosyal medya platformlarında Terra ile ilgili materyaller paylaşılacak, Terra logoları kulübe ait sahanın içerisine yerleştirilecek ve sahanın lobi bölümü olan Nationals Club bundan böyle Terra Club olarak adlandırılacak.

UST ile yapılacak ödemelerin önümüzdeki sezon itibariyle başlayabileceği öğrenildi.

Washington Nationals’ın sahibi Mark D. Lerner, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Terra ile yaptığımız ortaklık ile ilgili heyecan duyuyoruz. Yeni ismiyle birlikte Terra Club taraftarlarımıza farklı deneyimler sunacak. Bunların arasında, satın alımlar için UST kripto parasının kullanımı gibi pek çok yenilik var.”

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!