Tether 1 Milyar Dolarlık USDT Bastı: Şirketten Yüklü Basım Hakkında Açıklama Geldi!

En yaygın olarak kullanılan stablecoin Tether’in (USDT) ihraççısı Tether, Tron Ağı üzerinde 1 milyar USDT bastı. İşlem, Tether’in baş teknoloji sorumlusu Paolo Ardoino tarafından Twitter’da doğrulandı.

Tether CTO’su Paolo Ardoino, Yüklü Basımın Ardından Konuştu

Ardoino, basımın bir ihraç değil bir “envanter yenileme” olduğunu, yani miktarın gelecekteki ihraç talepleri ve zincir takasları için envanter olarak kullanılacağını açıkladı. Zincir takasları, USDT’yi Ethereum, EOS, Algorand ve Solana gibi söz konusu tokeni destekleyen farklı blok zincirleri arasında taşıyan işlemlerdir.

Ardoino, Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Not: Bu bir Tron ağındaki 1 milyar USDT envanter yenileme işlemidir. Bunun yetkilendirilmiş ancak ihraç edilmemiş bir işlem olduğunu, yani bu miktarın gelecek dönem ihraç talepleri ve zincir takasları için envanter olarak kullanılacağını unutmayın.”

Tether, her USDT kripto parasına eşdeğer bir itibari para birimi veya rezervlerdeki eşdeğeri ile destekleyerek ABD dolarına sabitlemeyi amaçlayan bir stablecoin’dir. Tether tam şeffaflığa sahip olduğunu iddia etmekte ve mevcut toplam varlıklarının ve rezervlerinin günlük kaydını yayınlamaktadır.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!