The Economist’in Kapağındaki 2021 Şifreleri! “Bitcoin (BTC) 3. Çeyrekte Yok Olacak”

Koronavirüs’ün adı dahi duyulmamışken, 12 Ekim 2019’da The Economist’in kapağını yorumlayarak, bir virüsün tüm Dünya’yı saracağını ve etkisi altına alacağını açıklayan yönetim ve iletişim stratejisti Ertan Özyiğit, The Economist’in 2021 yılı kapağındaki mesajları yorumladığı bir video paylaştı.

The Ekonomist dergisinin kapağını işaret ederek, 2021 yılında dünyayı nelerin beklediğini açıklayan Özyiğit, The Economist’in kapağında kripto paraların geleceği ile ilgili de mesaj verildiğini iddia etti.

21 rakamının önemine ve dinlerdeki yerine değinen Özyiğit, 21’in yeniden doğuşu simgelediğini düşünüyor. Özyiğit’e göre Dünyayı yöneten üst akıl, 2021’de “The Great Reset” adı altında dünyayı yeniden düzenleyecek. “The Great Reset” ifadesi Time Dergisinin ve Dünya Ekonomik Formunun 2021’deki toplantısının başlığında yer almasının dikkat çekici olduğunu aktaran Özyiğit, konuyu daha detaylı şekliyle aşağıda ki video da anlatıyor.

Time Dergisi Kapağı ve Dünya Ekonomik Formu Sloganı

Kripto Paraları Ne Bekliyor?

Özyiğit’e göre aşağıdaki The Economist kapağında yer alan kumar makinesi Dünya’yı 2021’de 4 çeyreklik süreçte bekleyen olayları anlatıyor. Buna göre 3.çeyrek içerisinde dolar işareti ile belirtilen alan, dijital doları temsil ediyor.

Özyiğit Amerika Birleşik Devletleri’nde 19.yy’da her bankanın kendi dolarını bastığını ve piyasada 6 bin çeşit dolar olduğunu hatırlatıyor ve ekliyor, “ABD o dönemde tedavülde bulunan dolarlara müdahalede bulunmuş ve sonrasında tek bir çeşit dolar geçerli kılınmıştır.”

Özyiğit’e göre, 2021’de 19.yy’da olanların bir benzeri olacak. Tüm dijital para birimleri yok edilecek ve ABD tarafından tüm Dünya’ya kabul ettirilmiş tek bir dijital para birimi yaratılacak.

The Economist 2021 Kapağı

Youtube’da yaklaşık 220 Bin abonesi bulunan Ertan Özyiğit’e göre 2021, birçok konuda De Ja Vu yılı olacak. Yukarıdaki şekillerin anlamları öğrenmek ve daha fazla bilgi edinmek için videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (4)

  • SAYIN ÖZYİĞİT TİPİK KRİPTO PARA DÜSMANI GALİBA SAYIN ÖZYİĞİT PARA COKTAN DİJİTAL HALE GELDİ EN BASİT CEBİNİZDE PARA YERİNE TASIDIGINIZ KREDİ KARTLARI VE MOBİL ÖDEMELER VS VS DİYE GİDER BU LİSTE BU GİDİŞLE İLERİDE PARA BASMAYA KAĞIT BULAMIYCAZ DESEYDİNİZ İNANIRDIM AMA AFRİKADA BİLE ELEKTİRİK FATURALARI KRİPTO PARAYLA ÖDENMEYE BASLANDIĞINDAN HABERİNİZ YOK GALİBA YADA VENAZUELLANIN KRİPTO PARADAN VERGİ ALMAYA BASLAMA HAZIRLIKLARINDAN DÜNYA ARTIK KRİPTO PARAYI KABULLENDİ SİZİN GİBİ KONUSAN BIR COK EKONOMİST BİLE BTC YATIRIMLARI YAPMAYA BASLAMIS İTİRAFLAR GELMEYE BASLADI YAKINDA SIZDE BASLARSINIZ BTC ALMAYA

  • Sayın özyiğit bir kaç yıl sonrası için söylese neyse derdim...3. Çeyrek tahmini zorlama bir tahmin olmuş...fazla komplo teorileri ile ilgilenmiş daha dünyanın nereye gittiğinden haberi yok.bir lafımda size böyle abuk subuk bir sürü şeyi haber diye buralarda paylaşmasanız daha iyi olur...