TRON CEO’su Justin Sun Özür Paylaşımını Kaldırdı!

TRON CEO’su Justin Sun 3 gündür adını sık sık kripto para sektöründe duyurmayı başarmakta olan bir isim ve hakkında ortaya atılan iddialar son derece korkutucu. Çinli yetkililerin gözaltına alınmasında rolü olduğu iddia edilen ancak gözaltına olmadığı daha sonra ortaya çıkan TRON CEO’su Justin Sun, Weibo platformunda yayınladığı özür mesajında kendisinin abartılı tanıtım ve reklam faaliyetlerinden dolayı utanç duyduğunu, kendisinin bu konuda pazarlama faaliyetlerine bundan sonra daha düşünceli olarak hareket edecek olduğu sözünü verdiğini açıkladı.

TRON CEO’su Justin Sun, Çinli yetkililerden derhal özür dilediğini açıklarken, kendisini takip eden önemli kişilerden de özür diledi. Ancak Sun’a bu paylaşımı nedeniyle tepki gösterenlerde oldu. Sun, kendisinin bu hareketlerinin Çinli yetkililerinin şüphesini çektiğini iddia ederken, Çinli kullanıcılar ise Çin’in Sun’a karışmasının yetkisinin olmadığı, eğer Sun’ın doğru ve yasalara uygun hareket ediyorsa Çinli yetkililerden asla korkmaması gerektiğini yazdılar.

Sun daha sonra bu paylaşımı hiçbir açıklama yapma ihtiyacı duymadan Weibo hesabından kaldırırken, konu hakkında basına hiçbir demeç vermedi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!