Twitter’da Elon Musk’ın Yerine Geçen Yeni CEO, Bu Meme Tokeni Takip Ediyor: Dogecoin Değil!

Twitter’ın yeni CEO’su Linda Yaccarino, Twitter üzerinden yalnızca bir kripto para hesabını takip etmesiyle kripto meraklılarının dikkatini çekti: Shiba Inu (SHIB).

Elon Musk’ın Twitter’ın CEO’luğundan istifa edeceğini açıklamasının ardından, Musk’ın yerine geçmesi muhtemel kişi hakkındaki söylentiler de artmaya başlamıştı.

Ardından, yerine geçecek kişinin Linda Yaccarino olacağına dair söylentiler artmaya başladı.

Yeni Twitter CEO’sunun Takip Ettiği Tek Kripto Para Hesabı Shiba Inu (SHIB)

Bunun doğrulanmasından önce, potansiyel yeni Twitter CEO’sunun Shiba Inu’yu (SHIB) takip ettiğine dair söylentiler çıkmıştı. Sonuç olarak, Yaccarino gerçekten de meme coin’in resmi Twitter hesabını takip ettiği için bu ilk söylentiler doğru çıktı.

Yaccarino bu sırada yalnızca 1161 Twitter hesabını takip ediyordu ve bunlardan birinin Shiba Inu olması dikkat çekti.

Buna karşılık, Yaccarino proje hakkında halka açık bir şekilde konuşmadı, bu nedenle kendisinin projeye olan ilgi düzeyi bilinmiyor.

Musk bugün erken saatlerde yaptığı açıklamada Yaccarion’un platformun “iş operasyonlarına” odaklanmak üzere atanacağını duyurdu. Musk ise alternatif olarak “ürün tasarımı ve yeni teknolojiye” odaklanmaya devam edecek.

Yaccarino, SHIB takibiyle ilgili olarak kendisine yöneltilen hiçbir tweet ya da mesaja yanıt vermedi. Ayrıca Twitter’ın CEO’su olduğundan beri herhangi bir tweet de atmadı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!