Ünlü Analist Tone Vays, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkındaki Görüşünü Aktardı

Dünyanın en ünlü kripto para analistlerinden Tone Vays, Bitcoin (BTC) hakkında yeni bir açıklamada bulundu.

BTC son dönemde Ukrayna savaşı ile dibi görmesinden sonra yeniden yükselişe geçti ve Vays bu rallinin eski hızına tam olarak ne zaman kavuşacağını açıkladı.

Tone Vays, Bitcoin İçin Ralli Şartını Açıkladı

Vays, 120.000 YouTube abonesine yönelik yaptığı açıklamada, BTC’nin yön haritasını ortaya koydu. Analist, hala düşüş trendinde olunduğunu vurguladı ve şunları ekledi:

Hala düşüş trendindeyiz. Size 100.000 dolara nasıl çıkacağımıza dair masalsı bir hikaye anlatmak isterdim ancak grafikler şu an bunu doğrulamıyor. Üzgünüm, bu yükseliş henüz yok.”

Haftalık grafiğe bakan Tone Vays, yeniden rallinin gelmesi için 44.000 doların kırılması gerektiğini vurguladı.

Vays’a göre bu seviye görülene kadar üç aylık trend hala düşüşe işaret ediyor. Şu an analiste göre daha üst noktalara çıkabilecek olsak da 44.000 dolar kırılmadan önce tam bir ralli görmek mümkün olmayacak.

Vays yakın zamanda ise bunun değişebileceğini ve yeniden boğa koşusunun görülebileceğini vurguladı:

Enflasyonun hakim olduğu ve tiranlık odaklı hükümetlerin insanların paralarına el koyduğu bir dönemde, Bitcoin illa ki çifte zirveyi kıracak ve intikamını alacaktır. Bitcoin ne kadar 65.000 doların altında baskılanırsa, yukarı yönlü hareket bu kadar şiddetli olacak. BTC önünde sonunda yeni rekor kıracaktır.”

Bitcoin an itibarıyla ise 38.800 dolar seviyesinden işlem görüyor ve 40.000 dolar direncinin altında kalıyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!