Ünlü Analiste Göre Ripple (XRP), Bitcoin’i Gölgede Bırakacak!

Kripto para piyasalarındaki artış birçok kripto para birimine yansıdı. Enteresan olanı ise Bitcoin’in bu artış ortamında altcoinlerin gerisinde kalmış olması. Gerileme yaşayarak an itibarı ile 8.666 dolardan işlem gören BTC hakkında yorum yapan kimi analistler 8.600 doların riskli seviye olmadığını, yakın zamanda fiyat değişimlerinin daha fazla olabileceğini düşünüyor.

Ünlü analist Michael Van De Poppe’a göre yıldızı parlayan Bitcoin SV ve DASH’in tahtına XRP oturacak. Bir sonraki rallinin yıldızı olabilecek olan XRP’nin Bitcoin karşısında yüzde 170’e varacak bir yükselişe geçeceğini düşünüyor.

Analistin paylaştığı grafikteki fiyat hareketleri 2018’deki XRP-BTC ilişkini andırmakla beraber eğer tarih tekerrür ederse beklenenin çok üstünde bir yükseliş gerçekleşebilir. Söz konusu yükselişin XRP yatırımcılarını son derece memnun edeceği kesin Bakalım Poppe iddiasında haklı çıkacak mı?

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!