Ünlü Bitcoin Analisti, Boğa Koşusunda 100 Kat Artabilecek 5 Altcoini Açıkladı

Bitcoin (BTC) analizleri ile tanınan Lark Davis, şu an altcoin sezonunda bulunduğumuzu yaptığı açıklamalar ile doğruladı. Katı bir BTC maksimalisti olarak bilinen Davis, son açıklamasında yakın vadede 100 kata kadar artabilecek altcoinleri duyurdu.

Davis, düşük toplam piyasa değerine sahip beş altcoinin sahip olduğu hedefler ve yol haritaları ile fark yaratabileceğine inanıyor. Bunların ilki ise çok konuşulan NFT ve oyun sektörünü bir araya getiren SeaScape Network oldu.

Ünlü Analistin İncelediği 5 Altcoin

Davis, NFT ve blockchain tabanlı oyun sektörünün bir araya gelmesini “inanılmaz derecede önemli” bir gelişme olarak görüyor. Ünlü isme göre SeaScape Network şu an “en popüler trendlerden ikisini bir araya getiriyor”. Projenin Crowns (CWS) isimli kripto para birimi ise basın saati itibarıyla 19 dolardan işlem görmekte.

Davis’in dikkat çektiği ikinci DeFi projesi ise Bridge Mutual (BMI) oldu. Kısa süre önce Polkastarter üzerinden satışı yapılan BMI, ön satış fiyatının yaklaşık 40 kat üzerine çıktı. Polkadot tabanlı merkezsiz sigorta protokolü, birçok analistin de radarında.

Bitcoin analisti üçüncü olarak ise Sifchain Finance (ROWAN) projesine dikkat çekti. Ağlar arası işlem desteği bulunan DeFi borsası, token satışını da tamamladı. Buna rağmen yakın vadede bireysel yatırımcılara satış yapılabilir.

Analistin dikkat çektiği ve 100 kata kadar artış elde edebileceğini düşündüğü diğer iki proje ise Polkadot tabanlı AMM projesi Paralink ve DAOventures olarak açıklandı. DAOventures, Ethereum tabanlı Yearn Finance benzeri bir yapıya sahip ve analiste göre kısa sürede parlayabilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (7)

    • Çogu analizleri okuyorum takip ediyorum 21 in 6 aylık süresinde dont yükselcek ve eth zirvenin zirvesini görmesi bekleniyormuş deniliyor

    • Satmak istediğin vakit direk satabilirsin kimse sana engel olamaz. Sanırım sen alıcı satıcı ilişkisini söylemişsin. Kripto paralarda herkes alım satım yapıyor ve bu anlık gerçekleşiyor. Mobil üzerinden bir çok uygulama var fakat güvenli bir çok kişinin beğendiği uygulamayı kullan.
      Ben şahsen paribu kullanıyorum 2 yıldız play store da fakat önermişlerdi ve güvenilir açıkcası.