Ünlü CEO’dan Shiba Inu (SHIB) Açıklaması Geldi! “Destekleyeceğiz”

Dünyanın en büyük sinema zinciri AMC, kripto para birimlerini ödeme yöntemi kabul ederek kripto endüstrisindeki yükselişine devam ediyor.

AMC Group CEO’su Adam Aron, twitterdan yaptığı paylaşımda son zamanların en popüler kripto para birimi Shiba Inu’nun 60-120 gün içerisinde ödeme yöntemi olarak başlatılacağını söyledi.

CEO paylaşımının devamında, Shiba Inu ödemeleri için Atlanta merkezli kripto şirketi BitPay ile anlaştıklarını ve BitPay cüzdanları aracılığıyla Shiba Inu’nun kullanılabileceğini belirtti.

67 yaşındaki CEO ayrıca AMC Group’un Shiba Inu ile ödeme kabul eden ilk BitPay müşterisi olacaklarını da vurguladı.

AMC sinemaları CEO’su Aron geçtiğimiz günlerde Shiba Inu’nun kabul edilip edilmemesi konusunda twitterde bir anket yapmıştı. Bu ankete katılanların  % 87,6’sı evet oyu kullandı.

CEO, anket sonrası yaptığı açıklamada Shiba Inu’nun ödeme yöntemi olarak kabul edileceğini doğrulayarak SHIB topluluğunu sevindirmişti.

Ödeme yöntemi olarak kripto para birimlerinin benimsenmesi konusunda oldukça girişimci olan AMC Group Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin ve Bitcoin Cash’i de kabul ettiğini açıklamıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!