Ünlü CEO’ya Göre Bitcoin (BTC) Fiyatı Yıl Sonunda Bu Seviyeyi Görebilir

Blockchain tabanlı alım satım platformu Morpher’in CEO’su Martin Fröhler, lider kripto para birimi Bitcoin’den (BTC) ümidi kesmeyenler arasında yer alıyor. Fröhler, lider kripto para biriminin 64.000 dolardan 28.000 dolara kadar gerilemesine rağmen bunun gerçek bir rallinin izinde olduğunu ifade etti.

BTC, Yıl Sonunda 160.000 Dolar Olabilir

Morpher, Bitcoin’in mevcut durumuna rağmen bu yılın sonunda 160.000 dolara kadar yükseleceğini düşünüyor ve aslında kendisi büyük bir gruba üye.

Finder tarafından yapılan ve 42 kripto para uzmanını kapsayan bir anket, BTC fiyat tahminlerini derledi. Fröhler ise aralarında en olumlu ve yükseliş bekleyen kişi oldu.

Fröhler bu tahminini ise birkaç sebebe dayandırıyor. Bu sebepler arasında kripto paraların devamlı olarak daha fazla kişiye ulaşması, kurumsal yatırımcının kabulü, merkez bankalarının gevşek mali politikası ve parasal genişleme adımları yer alıyor.

Fröhler konu hakkında yaptığı açıklamada ise şunları ifade etti:

Kurumların ve kurumsal yatırımcıların kabulü, yüksek enflasyon ve gevşek mali politika ile birleşince bunun lider kripto para birimini yıl bitmeden altı haneli seviyelere getirmesi beklenebilir.

CEO, önümüzdeki Bitcoin blok ödülü yarılanması döngüsünün de ülkelerin BTC alımlarına tanıklık ettiğimiz dönem olabileceğini düşünüyor.

BTC’nin ABD tarafından rezerv para birimi olarak kabul edilebileceğini ve merkez bankalarının bile BTC alacağını düşünen Fröhler, oldukça olumlu açıklamaları ile kesinlikle söz konusu ankete damgasını vurdu.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (1)