Ünlü Fon Yöneticisi: Bitcoin Fiyatı Bu Senaryoda 10.000 Doları Görür!

Dünyanın en büyük yatırım fonlarından birisi olan ve milyarlarca doları yöneten Guggenheim Ventures’ın başarılı CIO’su Scott Minerd piyasanın yönüne göre söylem değiştirenler kervanına katıldı ve tepki çeken bir açıklamada bulundu.

Bitcoin (BTC) fiyatı yükselişini sürdürürken bunun 400.000 dolara kadar çıkabileceğini vurgulaması ile tanınan Minerd, şimdi ise lider kripto para biriminin 10.000 dolara kadar gerileyebileceğini düşünüyor.

Bloomberg TV’nin bir programına katılan ünlü isim, fonun kısa süre önce Bitcoin yatırımı yapma planının bulunduğu kendisine hatırlatılınca BTC hakkında açıklamalarda bulundu.

Minerd, Bitcoin’e yatırım yapma planlarının BTC fiyatı 10.000 dolardayken başladığını ve fiyat 20.000 dolara geldiğinde bundan şüphe ettiklerini şu an ise buna sıcak bakmadıklarını vurguladı.

BTC Kısa Sürede 10.000 Doları Görebilir

Minerd, uzun vadede BTC fiyatının yine de 400.000 dolar ve üzerine çıkabileceğini düşündüklerini ancak şu an için sert bir düşüş ile fiyatın 10.000 doları görebileceğini düşündüğünü vurguladı.

Minerd, 30.000 doların kaybedilmesi ve insanların panik olması ile fiyatın %70 ila %80 aralığında çekileceğini ve bunun 10.000 dolar ila 15.000 dolar aralığına tekabül edeceğini belirtti. Piyasanın şu an çok “ağır” seyrettiğini ifade eden Minerd, Bitcoin almak için acele etmeyeceğinin de altını çizdi.

Spekülatörlerin spekülasyonda bulunmaya devam edeceğini belirten Minerd, şu an için ne kendisi ne de şirketi adına BTC alma planları olmadığını da bu şekilde ima etmiş oldu. BTC fiyatı bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla ise 33.508 dolar seviyesinden işlem görmekte.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (7)

  • Yukardaki kişi 10.000$ demiş ..tahmini çok iyi imiş ya 😂😂😂yok ya btc sıfırlanır .10.000$ yüksek rakam 😃😃ytd işiniz gücünüz küçük yatırımcıyı nakavt etmek …ama ben sizi nakavt ederim o kesin ve net ……paraya ihtiyacım yok .beklerimmmm oh mis .

  • Ben küçük yatırımcıyım .karı görmeden asla satmam …herkes bişey söylüyor .umurumda değil .düşerse düşer çıkarsa çıkar .ama ben karla çıkarım.karı görmeden satmam.panik alış ve panik satış yok benim dünyamda …paramı yukardaki gibi insanlara yedirmem …

  • dunya asla eşit olmaz, paraları eşit dağıtsanız bile gene para bi şekilde akıllıların elinde kalacaktır. bu yuzden kımse kendısını bosuna yormasın. istedigin kadar dogru yerde satın alsana dahi, zamanlama hatası yaptıgın sürece bi anlam ifade etmez. demem o ki şansın var vur kaç yapcaksın gerisini zenginler ve akıllılar yer nokta.

  • Herkes panikleyip satsın onlar da dipten alsın diye insanları maniple ediyorlar.Umarım kimse artık inanmıyordur bunlara.Bu insanların derdi küçük yatırımcının parasını çalmak.