Ünlü Kripto Para Fenomeninden Bitcoin (BTC) Tahmini: Bu Seviyeler Uzak Değil!

Kripto para analisti Michaël Van de Poppe, kripto para piyasasının yakın geleceğine ilişkin tahminlerini paylaştı. Van de Poppe yılın ilk çeyreğinde piyasaların yatay seyretmesini ve geçici bir dip yaşanmasını bekliyor.

Ünlü Kripto Para Analisti Bitcoin’in (BTC) Yükseleceğine İnanıyor

Bununla birlikte, ikinci çeyrek Bitcoin’de bir ralli ile biraz rahatlama getirebilir ve potansiyel olarak 30.000 ila 35.000 dolar fiyat aralığına ulaşabilir.

Van de Poppe’a göre, yılın üçüncü ve dördüncü çeyreği daha çalkantılı zamanlar getirebilir, durgunluk ve kriz potansiyel olarak endekslerde son bir düşüşe yol açabilir.

Bu potansiyel düşüşe rağmen Van de Poppe, Bitcoin’in uzun vadeli beklentileri konusunda yükselişini sürdürüyor ve 2024 ve 2025’te büyük bir boğa döngüsü öngörüyor.

Bu süre zarfında, Bitcoin fiyatının 250.000 ila 300.000 dolar gibi yüksek bir seviyeye ulaşmasını bekliyor.

Van de Poppe ayrıca Bitcoin‘in mevcut durumu hakkındaki düşüncelerini paylaşarak, çok önemli bir seviyeyi koruduğunu ve şu anda dirence saldırdığını belirtti.

Önümüzdeki haftanın Bitcoin için iyi bir hafta olabileceğine ve 16.600 dolar ve 17.100 dolar seviyelerinde potansiyel kırılmalar yaşanabileceğine inanıyor.

Piyasa tahminlerine ek olarak Van de Poppe, önümüzdeki hafta önemli veri açıklamalarını yakından izlemenin önemini vurguladı.

Buna OPEC’ten gelecek ve petrol fiyatını etkileyerek piyasanın genelini etkileyebilecek bilgiler de dahil.

İstihdam seviyelerindeki değişiklikler ekonominin gücünü gösterebileceğinden ve potansiyel olarak çeşitli varlıkların performansını etkileyebileceğinden, açık iş verileri de yakından izlenecektir.

Son olarak, ABD Merkez Bankası’nın karar alma süreci ve para politikası hakkında fikir veren FOMC tutanakları piyasa katılımcıları tarafından yakından incelenecektir.

Yatırımcılar ve analistler bu temel göstergeleri takip ederek piyasanın yönü hakkında daha bilinçli kararlar verebilirler.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!