Ünlü Milyarder, Kendisi ve Çocuğunun Ne Kadar Dogecoin (DOGE) Yatırımına Sahip Olduğunu Açıkladı!

Kripto para piyasası Dogecoin (DOGE) denildiğinde genellikle Elon Musk’ı düşünüyor olsa da şaka odaklı kripto para birimini destekleyen bir başka milyarder daha olduğu biliniyor. Dallas Mavericks’in sahibi Mark Cuban, DOGE fiyatının 1 doları bulacağını aylar öncesinden belirtmesiyle de ön plana çıkmıştı. Cuban’ın şimdi yaptığı açıklama ise toplamda ne kadar DOGE’a sahip olduğunu ve gerçekten de DOGE yatırımcısı olduğunu ortaya koymakta.

Mark Cuban Toplamda Ne Kadar DOGE’a Sahip?

Milyarder girişimci, attığı en güncel tweetinde kendisinin ve oğlunun toplamda 3.250 DOGE sahibi olduğunu belirtti. Cuban, 11 yaşındaki oğluyla beraber 3.250 DOGE almalarına rağmen bunların büyük bir kısmını Dallas Mavericks ürünlerini satın almak için kullandıklarını ifade etti. Mavericks, NBA’de DOGE ödemesini kabul eden ilk ve tek takım olmuştu.

Dogecoin ile ilgili iddialı açıklamalarda bulunsa da bu açıklamaların shilleme olarak görülmemesini isteyen Cuban, kayda değer miktarda DOGE sahibi olmadığını da bu sebeple açıklamış olabilir. DOGE ile ilgili elde edeceği finansal tek faydanın daha fazla insanın Mavericks üzerinden DOGE ile bir şeyler satın alabileceği olduğunu belirten Cuban, şeffaflık örneği sergiledi.

Elon Musk da aynı Cuban gibi kendi çocuğu için DOGE satın aldığını belirtse de bunun miktarını açık etmemişti. Milyarderlerin DOGE’u desteklemesi ve bunu finansal özgürlüğe giden yol olarak tanıtması ise DOGE için yükseliş beklentilerini arttırmakta.

*Haber verme hakkı kapsamında paylaşılan bu haber herhangi bir yatırım ve finansal tavsiyesi niteliği taşımaz.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (6)

  • Adamın aldığı koin miktarına bak sonra bu adamın konuşması iniş çıkış yaptırıyo .yuh .arkadasa katılıyorum bu kadar büyük bir sermaya 1 adamın twitiyle alt üst oluyo bunada yuh

  • Herif oyunun kralı benim ben ne dersem o olur diyor istediğini oynuyor .Ama dikkat çeken bir koin var ve iddialı duruyor oda xrp merkezi olan ve meykul kıymet olmak üzere tavsiyem bu yönde olur alın kalsın derim

  • 4 trilyon dolarlık borsa bir tane adamın ağzına bakıyor, doymadı yavşak füzelerin roketlerin marsa kuracağı koloninin parasının buradan çıkaracak