Ünlü Milyarder, Kripto Paralara Yatırım Yaptığını Açıkladı!

Fiyatlardaki düşüşlerin aksine, kripto paraların hayatımızdaki yeri gün geçtikçe sağlamlaşıyor. Kripto para yatırımı yapmak, küçük yatırımcılardan en büyük fon yöneticilerine kadar herkesin aklının bir kenarında.

Ünlü milyarderler de kripto paralara yatırım ile yakından ilgileniyor. Kripto paralara yatırım yaptığını açıklayan son milyarder, David Rubenstein oldu.

Dünyaca ünlü yatırım firması Carlyle’nin kurucu ortaklarından biri olan Rubenstein, perşembe günü bir televizyon kanalına verdiği demeçte kişisel olarak kripto paralara yatırım yaptığını açıkladı.

Rubenstein sadece coinlerle değil, kripto işletmeleri ile de ilgilendiğini belirtti.

“Kripto paraları sadece coinlerden ibaret saymak, dar bir bakış açısı. Altındaki Blockchain teknolojisi oldukça önemli. Bu teknoloji, gelecekte de hayatımızın bir çok yerinde karşımıza çıkacak.”

Rubenstein, Kripto Piyasaları Hakkında Konuştu

Kripto para piyasalarında geçtiğimiz yılın son aylarından beri bir düşüş yaşanıyor. FED’in sıkılaştırdığı para politikası, yatırımcıların risk iştahını azalttı. Azalan risk iştahı ile beraber ilk etkilenen yatırım varlığı, kripto paralar oldu.

Ünlü milyarder, kripto piyasasının güncel durumuna dair ise şunları söyledi:

“Kripto paralardaki düşüş devam ediyor, bunun ana nedeni küresel koşullar. Düşüş ne zaman biter, yükseliş ne zaman gelir bilemem. Ancak kripto paraların geleceği konusunda gayet olumlu düşünüyorum.”

Rubenstein ayrıca FTX borsasının kurucusu Sam Bankman-Fried’ı kripto para piyasaları için gösterdiği gayretten dolayı kutladı.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!