Ünlü Milyarder SEC’i Eleştirdi! “Kripto Paralar Sizden Daha Faydalı”

Ünlü milyarder Mark Cuban, attığı son tweetinde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nu (SEC) eleştirenler topluluğuna katılmış oldu.

SEC eski internet uygulama şefi John Reed Stark bugün CNBC’de yaptığı röportajda: “Bitcoin ve diğer kripto paraların pratik kullanımının çok az olduğunu veya hiç olmadığını, kripto para yatırımcılarının bilgisayar korsanlarını güçlendirdiğini” söyledi.

Stark’ın sözleri üzerine Cuban: Twitter üzerinden attığı tweetle Stark’ı kripto anlayışına sahip olmadığı gerekçesiyle eleştirdi.

“CNBC’yi izliyorum ve eski SEC çalışanı kesinlikle kriptodan anlamıyor. Onun hiç bir faydası olmadığını söylüyor. Kesin olan şey şu ki kripto, iş dünyasına SEC’ten daha pozitif bir etki yapacak. Onu geliştirmekte olduğumuz uygulamalar konusunda eğitmekten mutluluk duyarım.”

Cuban’ın tweetinin altına “kriptonun diğer sektörlerden daha iyi yaptığı bir şey söyleyin” yorumu geldi. Cuban bu yorum üzerine kripto paralar için sayısız kullanım örneğini saydı.

“Sigorta. Para transferi. Dijital dosyalar için kaynak. Dijital içerik için pazar yeri. Bireysel Bankacılık. Tahmin piyasaları. Bankacılık. Yapılandırılmış finansal ürünler. Varlıkların parçalanması. Oyun ödülleri. Yakında biletleme.”

Cuban aylar öncesinde muzların potasyum içerdiği için Bitcoin’den daha fazla faydası olduğunu iddia ederken bugün kripto paraların faydalı olduğunu savunmaya başladı.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (2)