Ünlü Sunucu Kevin O’Leary Yanıtladı: Bitcoin’in (BTC) Yerini Alabilecek Kripto Para Var mı?

Bir zamanlar sıkı bir Bitcoin (BTC) eleştirmeni olan ancak geçtiğimiz aylarda BTC yatırımı yaptığını itiraf eden Kevin O’Leary, şimdiden Bitcoin maksimalisti olmuş gibi gözüküyor. Portföyünün yüzde 3’lük kısmı ile Bitcoin yatırımı yaptığını belirten CNBC sunucusu, elindeki kripto paraları ise yakın zamanda satmaya niyetli olmadığını vurguladı.

O’Leary: Hiçbir Şey Bitcoin’in Yerini Almayacak

O’Leary, gerçekleştirdiği son röportajda ise Bitcoin’in yerini alabilecek kripto para olup olmadığı sorusuna yanıt verdi. Bitcoin’in uzun vadeli bir yatırım olduğunu ifade eden ünlü sunucu, fiyat 20.000 dolara düşse bile “bunun umrunda olmadığını” vurguladı. O’Leary, Bitcoin’e ABD doları cinsinden bakılmaması gerektiğini vurgulayıp, “1 BTC, yine 1 BTC’dir” ifadesini ekleyerek buna olan inancını da ortaya koydu. Ünlü sunucuya göre ne kısa ne uzun vadede Bitcoin’in yerini alabilecek bir kripto para birimi bulunmuyor.

Bitcoin’in volatilitesinin kullanmasını bilenler için avantaj olduğunu da aktaran O’Leary, BTC’yi DeFi projelerinde de kullanabildiklerini iletti. Bitcoin, Wrapped Bitcoin gibi değeri buna endeksli kripto paralar sayesinde DeFi projelerinde staking yapmak için de kullanılabilmekte.

O’Leary bu ifadelerine ek olarak da Elon Musk’ın Bitcoin hakkında yaptığı açıklamasına netlik kazandırdı. O’Leary, Musk’ın bu açıklamayı Tesla hissedarlarının baskısı altında yapmış olabileceğini belirterek, Musk’ın BTC’ye inandığını düşündüğünü vurguladı. Musk, O’Leary’nin bu açıklamalarına rağmen ise kripto para sektöründe “masum” birisi olarak görülmüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!