Ünlü Trader: Bitcoin Fiyatında Beklediğim Seviye…

Lider kripto para birimi Bitcoin, son dönemde yatırımcılarına zor zamanlar yaşatmanın ötesinde 17 bin dolarlı seviyelere kadar düşerek yatırımcılarını korkutmuştu. Ünlü trader, TraderXO’ya göre Bitcoin fiyatında henüz kritik olan direnç engelleri kırılmadı ve Bitcoin hâlâ belirsiz ve riskli bir seviye aralığında hareket ediyor.

TraderXO, Bitcoin fiyatı için bu hafta 19.400 dolar ile 19.700 dolar aralığının çok önemli olacağına değinerek şimdilik piyasayı sadece izlemekle yetindiğini açıkladı.

Bitcoin’in hâlâ temel direnç noktalarının altında kaldığını belirten TraderXO, yatırımcıların ne yapması ve nasıl hareket etmesi gerektiği konusunda ise açıklama yapmadı. Ancak kendi stratejisi için; “Beklentiler yakın zamanda yükseliş olmasından yana ancak bu belirsizlik kırılana kadar işlem yapmamayı tercih ediyorum” dedi.

Bitcoin güncel fiyatı bugün 19.200 dolar seviyesinden alıcı buluyor ve fiyat henüz 19.500 dolar direncini kırabilmiş değil. Birçok analist de TraderXO gibi piyasa netleşmeden yatırım yapmamaktan yana pozisyon alıyorlar.

Şu an için Bitcoin, 19.000 dolar üzerinde kalıcılık sağlamış gibi görünse de, yine bir satış baskısı ile gerileme yaşayabilir. Bu sebeple özellikle yeni yatırımcıların piyasanın netleşmesiyle; “direnç seviyeleri kırıldıktan sonra veya destek seviyesinden alış yaparak” yatırım yapmaları en doğrusu olacaktır.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!