Ünlü Trader Yeni Bitcoin (BTC) Tahminleriyle Yüreklere Su Serpti

Coronavirüsün tüm dünyayı ve piyasaları yoğun şekilde etkilediği şu günlerde 12 Mart 2020 kripto para tarihine “kanlı perşembe” adıyla kazındı, yarım saat gibi kısa bir sürede 68.61 milyar dolar resmen buhar olup uçtu ve en büyük darbeyi alanlardan biri de hiç kuşkusuz Bitcoin oldu.

Kısa bir süre içerisinde binlerce dolarlık kayba uğrayan BTC fiyatıyla ilgili konuşan ünlü trader Peter Brandt, söz konusu fiyat düşüşünü çok önceden öngördüğünü belirtti. Nitekim geçtiğimiz eylül ayında Bitcoin’in Şubat 2020’de 5.500 dolar seviyesine düşebileceğini öngören Brandt’e göre Bitcoin için sıradaki hedef 50.000 dolar! Ünlü traderın Bitcoin için öngördüğü yıl sonu fiyat tahmini ise 100.000 dolar!

Bakalım ticaret efsanesi lakabıyla anılan ünlü traderın bu son tahminleri gerçekleşecek mi?

Bitcoinsistemi.com olarak bütün analizlerimizde içinde bulunduğumuz aylarda 5000 dolar seviyelerine kadar düşüş olabileceğini son 1 aydır belirtmekteyiz ve asıl yükselişlerin halving dönemi sonrası yanı mayıs ayından sonra görülecek olacağını ifade etmekteyiz.

Ancak özellikle halving dönemime kadarki zaman dilimi, bir de corona virüs tehdidi ile birleştiği için son derece riskli dönemler.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!