Ünlü Türk Analistten Bitcoin ve Genel Piyasa Değerlendirmesi

Başarılı tahminleri ile adından söz ettiren ünlü Türk analist Selcoin, yeni paylaştığı video ile genel piyasa değerlendirmesi yaptı. İşte videodan satır başlıkları:

Koronovirüs’ün ilerleyen günlerde daha fazla piyasalarda yara açabileceğine değinen ünlü isim, FED’in son günlerde yaptığı açıklamalara değindi. FED’in faizleri düşürebileceği ve para basarak piyasaya pompalayacağını ifade eden Selcoin, bu durumun son günlerde düşmekte olan borsalara can suyu olabileceğini söyledi.

Koronovirüs tedavisi ve faiz indirimleri ile arzı kısıtlı ürünlerin düşüş eğilimi gösterdiğini ifade eden Selcoin, altının bu süreçte düşüş yaşadığının altını çizdi.

Bitcoin tarafında halving öncesi şubat ayının son fiyatlanma ayı olduğuna daha önce de değinen ünlü isim, mart ve nisan aylarının iyice riskli aylar olduğunu ve şuan 9200 dolar seviyelerinin altında kalındığı müddetçe düşüş trendinin devam edeceğini ifade etti.

Halving öncesi 11.800 ve 12.500 dolar gibi hedeflerinin artık olmadığına değinen analist, “fiyat 10.000 dolar üzerine tekrar gelirse satış yapılabilecek alanlar olarak değerlendiririm” dedi ve halving dönemine kadar düşüşlerin devam edeceğini düşündüğünü belirtti. Bu dönemde 5200 dolar seviyelerine kadar sarkmanın olabileceğini ifade eden ünlü isim yatırım yaparken mutlaka stop-loss emirlerinin kullanılması konusunda bir kez daha uyarıda bulundu.

Ünlü analist ayrıca halving dönemi sonrasında asıl büyük yükselişlerin olabileceğini bir kez daha ifade etti. Daha birçok konunun bahsedildiği videonun tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!