Wall Street’te Servetini Katlayan Milyarder, Bitcoin ve Kripto Paralar Hakkında Konuştu!

Milyarder yatırımcı John Paulson, Bloomberg TV’ye verdiği röportajda kripto piyasasının değişken doğasını eleştirerek Bitcoin ve kripto varlıklara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Wall Street tarihindeki en büyük servetlerden birini yapan adam olarak tanınan Paulson, kripto para birimlerine sert eleştiride bulunarak değersiz bir balon olarak gördüğünü söyledi.

Paulson’un sert eleştirilerinden Bitcoin de nasibini aldı. Bitcoin’in sıfıra düşeceğini iddia ederek sözlerine şöyle devam etti:

Kripto para birimleri, bugün nerede ticaret yaptıklarına bakılmaksızın, sonunda değersiz olduklarını kanıtlayacaklar.

Coşku sona erdiğinde veya likidite kuruduğunda sıfıra gidecekler.

Kimseye kripto paralara yatırım yapmasını tavsiye etmem.

Röportajın devamında Paulson, kripto para birimlerinin sınırlı bir arzı olduğunu ve gerçek değeri olmadığını belirterek, kripto sahipleri her şeylerini kaybetmeye hazır olmalıdır dedi.

65 yaşındaki Paulson, artan fiyatlar konusunda giderek daha fazla endişe duyduğunu belirterek; Hızla genişleyen para arzı, enflasyon oranlarını mevcut beklentilerin çok üzerine çıkarabilir. Enflasyon arttıkça da gidilecek en mantıklı yer altındır dedi.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (6)