Winklevoss İkizleri: BTC İle Paranın İnternetini Satın Alıyorsunuz!

Cameron ve Tyler Winklevoss kripto para yatırımının altın yatırımı gibi bir yatırım aracından farklı bir yanı olmadığını, teknik olarak altın ve kripto para birimlerinin yatırım olarak farklılıklarının olduğunu açıkladı. Bitcoin alarak ‘paranın interetinin’ satın alındığını iddia eden Cameron ve Tyler Winklevoss kardeşler, gelecekte çok daha fazla sayıda kripto para yatırımcısının olacağını ve daha fazla sayıda kripto para yatırımcısının kripto para piyasasında gücünü daha fazla arttıracak olduğunu açıkladı.

Cameron ve Tyler Winklevoss kardeşlere göre giderek gelişen bir sektör olarak kripto para sektörünün değeri her geçen yıl daha fazla sayıda insanın dikkatini çekecek. İnsanların bir kısmı henüz altın yatırımını tercih etse de kripto para birimleri hakkında bilgi edindikten sonra kripto para yatırımı yapabilirler.

Yatırımcıların kripto para satın almamasının bir sebebi olarak fiyatların çok sık değişmesi gelecekte önlenebilecek bir ‘sorun’ olacağı için sayıca yatırımcılarda artışlar görmek mümkün hale gelecek. En fazla kabul gören kripto para olarak Bitcoin (BTC) bugün bile 15 milyondan daha fazla yatırımcının aktif kullandığı bir para olarak görülüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!