Winklevoss Kardeşler: “500.000$’dan Önce Bitcoin Satmayacağız”

Gemini borsasının kurucuları Tyler ve Cameron Winklevoss Bitcoin konusunda uzun vadeli beklentilerini koruyor.

Miami’de düzenlenen 2021 Bitcoin konferansında konuşan ikizler, Bitcoin’in mevcut seviyelerden 10 kat daha yükselme potansiyeli olduğunu ifade ettiler.

Erken Bitcoin yatırımcıları arasında yer alan ve Bitcoin’i dijital altın olarak değerlendiren kardeşler, altının 10 trilyon dolarlık piyasa değerinin Bitcoin için de muhtemel olduğunu ve bu değerlemenin bir Bitcoin’i 500.000$’a çıkarabileceğini düşünüyor.

Bu tezle hareket eden ikizler 500.000$’dan önce Bitcoinlerini satmayacaklarını da sözlerine ekledi. Bu beklentilerinin uzun süredir var olduğunu söyleyen ikizler, 2013 yılından itibaren devam eden dalgalı seyirde bu motivasyonla sabretmeyi başardıklarını belirtti.

Winklevoss kardeşlere göre hala erken aşamadayız ve Bitcoin altının pasta payını almaya devam edecek.

Bitcoin’e erken yatırım yapan yatırımcıların genel olarak bu bakış açısıyla konuya yaklaştıkları ve kısa vadeli dalgalanmalardan etkilenmedikleri görülüyor. Bitcoin 2021 konferansında konuşan başka bir eski zaman Bitcoin yatırımcısı da şu ifadeleri kullanmıştı.

“Bitcoin’in varsa geleceğin para birimine sahipsin. Neden geleceğin para birimini geçmişin para birimine, yani dolara çeviresin?”

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (4)

    • Altına bile iner 4 ay içinde 2019 9. Ayında 1800usd imiş telegramdan guruba yazınca engellediler beni. 5 ay önce 10500usd den 65000usdye çıkmış geçen ay 30000lere düştü 2 aya tekrar 10000usd seviyelerine düşer sonraki 4 ay içinfede 5000usd altını görüp tekrar yükselmeye başlar ama tabi arada yalancı artışlarla keklik avıda yapmayı ihmal etmezler :)

  • Konferans monferans şehvet içinde. Çoktan sattılar dalgalarını geçiyoryorlar a a üstünde a a beceriyorlar . sistem çok kötü ilerliyor. Zaten bir sistem yok biz gibiler için. Bu sömürünün yeni bir yolu. Btc 20000 görürse şaşmayın.