XRP Balinalarının Son Aylardaki Bütün Verileri Açıklandı: Yükseliş mi Bekleniyor?

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan dava sonrasında ciddi bir darbe alan XRP, buna rağmen hala umutları taze tutuyor ve balinaların alımları ile dikkat çekiyor.

Santiment tarafından geçtiğimiz günlerde yayınlanan verilerde, balinaların son 3 ayda ciddi bir alım yaptığı ortaya çıktı.

Balinalar toplam arzın %6’sını artık ellerinde tutuyor ve bunun önemli bir kısmı da son 3 aylık süreçte satın alındı.

Santiment, bir milyon ila on milyon arasında XRP’ye sahip olan cüzdanlara yönelik yaptığı analizinde, son dönemdeki XRP alımlarının arttığını ortaya koydu.

XRP Ağı Hareketli

Aktarılan bilgilere göre 3 ay 160 milyondan fazla XRP, bu mimli cüzdanlara aktarıldı ve “akıllı para” olarak nitelendirilen balinaların bir şeyler bilmesi muhtemel.

Buna ek olarak kasım ayında XRP ağındaki toplam işlem sayısı da 53,3 milyona çıktı ve daha önceki aya kıyasla 10 milyon artış gözlemlendi. Yeni XRP cüzdanlarının sayısında da %11 artış yaşandı.

Bütün bu veriler şu an XRP için olumlu bir hareketlilik yaşandığını gösteriyor ve XRP yatırımcıları kesinlikle umutlarını canlı tutmakta haklılar.

XRP fiyatı ayı 0,99 dolar seviyesinde kapatsa da devamında sert bir düşüş yaşadı ve Bitcoin’in gerilemesi ile beraber tutunamayanlardan oldu.

XRP, an itibarıyla ise 0,82 dolardan işlem görüyor ve 0,88 dolar seviyesine ilerlemeye çalışıyor. Eğer XRP 0,88 dolar direncini kırabilirse balinaların da etkisi ile yeniden 1 dolar üzeri ziyaret edilebilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!